Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

TENTANG US

PROFIL COMPANY

    SONY DSC

Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co, Ltd yaiku salah sawijining produsen pompa profesional sing paling akeh, khusus kanggo riset & desain, produksi & dodolan pompa kualitas, sistem pasokan banyu & sistem kontrol pompa. Iki mimpin industri manufaktur pompa ing China. Gunggunge staf luwih saka 5000, kalebu luwih saka 80% sing nduwe diploma kuliah, luwih saka 750 insinyur, insinyur senior lan dokter. Klompok KAIQUAN duwe 5 taman industri ing Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning lan Anhui kanthi total 7,000,000 meter persegi.

BALITA

news

SKF bosok ing China lan Shanghai Kaiquan bakal global

Ing tanggal 9 Mei 2018, Pak Tang yurong, wakil calon senior kullager-fabriken Svenska klompok lan Presiden SKF Asia, lan Pak Wang wei, Presiden SKF China ...

Embracing the world, Kaiquan has made new breakthroughs in overseas markets
Ing tanggal 3 Juli 2019, telung kontaner 40 kaki kanthi sukune dikirim saka markas klompok kaiquan Shanghai menyang pelabuhan ho chi minh, Vietnam, menehi tandha tunjangan utama anyar ing pasar luar negeri saka grosir kaiquan ...
Technical exchanges make kaiquan more progressive
Bubar, pamriksan industri banyu gas persediaan industri pertukaran stasiun konservasi teknologi pertukaran rapat resmi resmi, pertemuan kasebut dipimpin karo sumber banyu kutha guangxi lan ...