Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Vakum 2BEK

Aplikasi sing Cocog:

Produk umume digunakake ing pembuatan kertas, rokok, farmasi, gula, tekstil, panganan, metalurgi, pangolahan mineral, penambangan, cuci batubara, pupuk kimia, penyulingan minyak, sektor industri kimia kayata teknik, listrik lan elektronik.

● Industri tenaga listrik: ngilangi abu tekanan tekanan, desulfurisasi gas flue

● Industri pertambangan: ekstraksi gas (pompa vakum + pemisah banyu-jinis tangki), filtrasi vakum, flotasi vakum

● Industri petrokimia: pemulihan gas, distilasi vakum, kristalisasi vakum, adsorpsi ayunan tekanan

● Industri kertas: Penyerapan lembab vakum lan dehidrasi (pemisah gas-banyu pra-tank + pompa vakum)

● Sistem vakum ing industri tembakau


Parameter Makarya:

  • Range volume udara: 3000-72000m3 / h
  • Kisaran tekanan: 160hPa-1013hPa
  • Kisaran suhu: Suhu gas pompa 0 ℃ -80 ℃; Suhu cairan kerja 15 ℃ (kisaran 0 ℃ -60 ℃)
  • Ngidini medium transportasi: Ora ngemot partikel padat, gas sing larut utawa larut ing cairan kerja
  • Kacepetan: 210-1750r / min
  • Jalur impor lan ekspor: 50-400mm
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    2BEX Pump Vacuum CN

    Kelebihan Pompa Vakum 2BEK:

    1. Efek hemat energi sing penting

    Desain model hidrolik sing dioptimalake bisa nambah efisiensi operasi pompa ing wilayah 160-1013hPa, dadi luwih efisien lan hemat energi.

     

    2. Operasi lancar lan linuwih

    Desain hidrolik sing dioptimalake, impeller nggunakake rasio lebar-nganti-diameter sing luwih gedhe, saengga pompa duwe efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang pompa seri liyane nalika entuk volume pamompa sing padha. Sanalika, desain struktur sing sederhana nggawe operasi pompa luwih stabil lan andal, lan swarane luwih murah.

     

    3. Kaunggulan struktural sing luar biasa

    Struktur horisontal tumindak siji-tahap, gampang lan andal, gampang dijaga. Struktur awak pompa kanthi baffle bisa nggawe siji pompa kanggo memenuhi syarat rong kondisi kerja.

     

    4. Adaptasi sing kuwat

    Kanggo nyukupi kebutuhan anti korosi sing beda, bagian aliran bisa digawe saka bahan stainless steel sing cocog. Bagian aliran disemprotake karo lapisan anti-korosi polimer kanggo memenuhi persyaratan karat sing kuat. Segel poros nduweni opsi pengepakan lan segel mekanik kanggo memenuhi syarat-syarat kondisi kerja sing beda-beda


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 2BEK-Vacuum-Pump1

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk