Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Vakum 2BEX

Aplikasi sing Cocog:

Produk iki digunakake ing sektor industri kayata papermaking, rokok, apotek, nggawe gula, tekstil, panganan, metalurgi, pengolahan mineral, penambangan, cuci batubara, pupuk, penyulingan minyak, industri kimia, tenaga listrik lan elektronik. Digunakake kanggo penguapan vakum, konsentrasi vakum, pengambilan vakum maneh, impregnasi vakum, pangatusan vakum, peleburan vakum, reresik vakum, penanganan vakum, simulasi vakum, pamulihan gas, distilasi vakum lan proses liyane, digunakake kanggo pompa ora larut ing banyu, ora ngemot gas partikel padhet nggawe sistem pompa dadi vakum. Amarga nyedhot gas isotermal sajrone proses kerja. Ora ana permukaan logam sing digosok ing pompa, mula cocog banget kanggo mompa gas sing gampang kukus lan njeblug utawa bosok nalika suhu mundhak.


Parameter Makarya:

  • Range volume udara: 150-27000m3 / h
  • Kisaran tekanan: 33hPa-1013hPa utawa 160hPa-1013hPa
  • Kisaran suhu: Suhu gas pompa 0 ℃ -80 ℃; Suhu cairan kerja 15 ℃ (kisaran 0 ℃ -60 ℃)
  • Ngidini medium transportasi: Ora ngemot partikel padat, gas sing larut utawa larut ing cairan kerja
  • Kacepetan: 210-1750r / min
  • Jalur impor lan ekspor: 50-400mm
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Vakum 2BEK CN

    Keuntungan Pompa Vakum 2BEX:

    1. Aksi tunggal panggung, asupan aksial lan knalpot, struktur sederhana, pangopènan sing trep. Pompa kaliber gedhe uga dilengkapi port knalpot horisontal, sing gampang digunakake pangguna. Dilengkapi karo katup pembuangan otomatis kanggo ngontrol level cairan wiwitan pompa supaya ora diwiwiti kanthi kakehan.

    2. Pasuryan pungkasan saka impeller nggunakake desain jumangkah, sing nyuda sensitivitas pompa menyang skala bledug lan banyu ing medium. Impeller ukuran gedhe. Struktur dering penguat impeller ditingkatake kanggo nyegah penylametan impurities lan nambah pengaruh fouling ing pompa.

    3. Panganggone struktur awak pompa kanthi partisi bisa nggawe siji pompa adaptasi karo syarat panggunaan rong kahanan kerja sing beda.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Diagram Struktur Pompa Vakum 2BEX

    2BEX-Vacuum-Pump111 2BEX-Vacuum-Pump222

     

     

    Diagram lan Deskripsi Spectrum Pump Vacuum Pump 2BEX

    2BEX-Vacuum-Pump333

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk