Sugeng rawuh ing situs web!

350-700 ZLB, Pompa Aliran Axial Vertikal HLB, Pompa Aliran Campuran

Aplikasi sing Cocog:

Pasokan lan got banyu industri industri lan penambangan, teknik kota, perawatan limbah

Sirkulasi lan nganyarke banyu nganggo baja, metalurgi, pembangkit listrik, pembuatan kapal, tanduran banyu, lsp.

Proyek konservasi banyu lan pamrentahan kali.

Irigasi lahan pertanian, akuakultur, peternakan uyah, lsp.


Parameter Makarya:

  • Aliran pompa tunggal: 0,2m3 / s-3m3 / s
  • Kepala: 2m-30m
  • Diameter outlet pompa: 350mm-700mm.
  • Cairan: banyu resik, banyu kali, banyu limbah, banyu udan, limbah lan bahan cair liyane kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu
  • Wangun inlet banyu: Saluran banyu tanduk cocog kanggo persegi panjang, poligonal, bunder, setengah bunder, bentuk keong, lan liya-liyane menyang kolam
  • Wangun stopkontak banyu: ZLB, jinis tradisional HB yaiku outlet banyu siku 60 °, antarmuka flange
  • 2 (H) produk LB / X tanpa poros drive yaiku 60 sikut karo outlet banyu, antarmuka flange: 2 (H) produk 1B / 1X tanpa poros drive yaiku 90 outlet banyu sikut, antarmuka flange
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Kaluwihan

    1. Seri kabeh duwe macem-macem spektrum, model lengkap lan spesifikasi, distribusi variasi seragam lan cukup, lan bisa ditemokake ing kisaran

    2. Produk sing cocog kanggo memenuhi macem-macem kahanan kerja.

    3. Pompa duwe kinerja hidrolik sing apik lan efisiensi tinggi.

    4. Iki dilengkapi karo motor tujuan umum, sing irit, gampang lan gampang dijaga, lan aman lan andal tanpa ana gangguan banyu mlebu motor sing bisa mlebu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 350-700ZLB-HLB-Tedhnical-Drawings_03(0) 350-700ZLB-HLB-Tedhnical-Drawings_00(0) 350-700ZLB-HLB-Tedhnical-Drawings_01(0) 350-700ZLB-HLB-Tedhnical-Drawings_02(0)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita