Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Minyak Centrifugal AY Series

Aplikasi sing Cocog:

Pompa sentrifugal seri AY dirancang lan dioptimalake adhedhasar pompa tipe Y lawas. Iki minangka produk anyar kanggo memenuhi panjaluk konstruksi modern. Nduweni efisiensi sing luwih dhuwur lan minangka pompa konservasi energi.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Pompa Minyak Centrifugal AY Series

514-1

Pompa sentrifugal seri AY dirancang lan dioptimalake adhedhasar pompa tipe Y lawas. Iki kalebu jinis anyar produk kanggo memenuhi panjaluk konstruksi modern. Nduweni efisiensi sing luwih dhuwur lan minangka pompa konservasi energi. Yen ora kena pengaruh interchangeability produk, kita ngoptimalake sawetara komponen sing ora wajar supaya luwih apik.

Fitur:

1. Kanggo awak bantalan, kita ganti 35,50,60 awak bantalan pompa tipe Y lawas kanthi bantalan 45,55,70 awak sing nduweni reliabilitas dhuwur.

2. Gunakake model hidrolik efisiensi tinggi kanggo bagean dalan aliran hidrolik lan saiki model 5 ~ 8% efisiensi luwih dhuwur tinimbang model lawas.

3. Jenis struktur pompa minyak tipe AY, dimensi instalasi, jangkauan kinerja, kelas material ora diganti. Wis gampang nganyari pompa lawas.

4. Komponen umum sing dhuwur digunakake kanggo pirang-pirang produk seri.

5. Bahan kasebut digunakake kanthi tepat. Lan umume kalebu bahan kelas ~ ~ 3. Kita nambah rong jinis bahan, besi cor lan baja cor, kanggo komponen kaya awak bantalan supaya pompa bakal luwih cocog kanggo wilayah adhem utawa kahanan kerja kaya ing njobo, laut lan liya-liyane.

6. Ana telung jinis bentuk pendinginan bantalan, adhem hawa adhem, pendinginan kipas udara lan banyu adhem Suhu kerja beda-beda miturut kahanan kerja sing beda. Kipas angin bentuk pendinginan cocog banget kanggo wilayah sing kurang banyu resik.

Pompa tipe AY duwe kualitas luwih apik sawise nganyari lan ngoptimalake sawetara komponen miturut panemu pelanggan.

Ana 27 jinis pompa minyak AY lan jangkoan kinerja:

Kapasitas: Q = 2.5-600m3 / h

Kepala: H = 20-670m

Kondisi kerja: t = -45 ~ = 420 (pompa multistage -20 ~ = 200)

Suhu kerja (t): -20 ~ + 420

Aplikasi:

Pompa seri AY digunakake kanggo nyaring minyak bumi, industri petrokimia, industri kimia lan liya-liyane aplikasi kanggo ngirim minyak bumi tanpa partikel padhet, LQG lan medium liyane. Luwih cocog kanggo menehi cairan suhu tinggi sing bisa mbakar, mbledhos utawa beracun lan tekanan tinggi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita