Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Dandang Boiler DG / ZDG

Aplikasi sing Cocog:

Pompa sentrifugal multistage sing dipérang karo seri DG nggunakake bolt ketegangan kanggo nyambungake inlet banyu, bagean tengah lan bagean outlet menyang kabeh produk. Iki digunakake ing banyu pakan ketel lan banyu bersih suhu tinggi liyane. Seri iki duwe macem-macem jinis produk, dadi akeh aplikasi. Uga duwe kinerja sing luwih apik lan efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang level rata-rata.


Parameter Makarya:

  • Alur: Pompa banyu feed boiler medium lan tekanan rendah DG 4-185m / jam
  • Pompa banyu feed boiler suhu ZDG: Tekanan tekanan rendah DG, pompa banyu feed boiler tekanan dhuwur 12 ~ 500 m / jam
  • Suhu cair: Pompa banyu pakan ketel tekanan medium lan sedheng g105 ℃
  • Pompa banyu feed boiler suhu ZDG: Tekanan tekanan sub-tinggi tipe DG, pompa banyu feed boiler tekanan tinggi ≤160 ℃
  • Kepala: Pompa banyu feed boiler medium lan tekanan rendah DG 50-600m
  • Pompa banyu feed boiler suhu ZDG dhuwur 100-600m: Tekanan tekanan rendah DG, pompa banyu feed boiler tekanan dhuwur 550-1980m
  • Kacepetan puteran: 2960r / menit
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pump Pump Feed Boiler Tipe DG

    Kaluwihan saka DG:

    Kinerja

    Komponen konservasi banyu dirancang kanthi teknologi analisis lapangan aliran CFD

     

    Akurasi dimensi

    Veller impeller lan guide yaiku casting casting, pelari alus lan akurasi dimensi dhuwur

    Rotor imbang kanthi dinamis, lan level akurasi luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri

     

    Standar:

    Pompa banyu feed boiler medium lan tekanan rendah DG tundhuk karo GB / T 5657-1995

    Pompa banyu feed boiler suhu ZDG dhuwur lan tekanan tekanan tinggi DG, pompa banyu feed boiler tekanan dhuwur tundhuk karo GB / T 5656-1995

    Pompa banyu pakan ketel tekanan dhuwur DG tundhuk karo JB / T8059-200X

    DG
    fgd


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • dgt-2 dgt-3 dgt-1

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk