Sugeng rawuh ing situs web!
  • KQW Single Stage Horizontal Centrifugal Pump

    Pompa Sentrifugal Horisontal Tahap KQW

    Digunakake ing AC, dadi panas, banyu sanitasi, perawatan banyu, sistem pendinginan lan beku, sirkulasi cairan, lan banyu adhem sing ora korosif lan transportasi banyu panas ing lapangan pasokan banyu, tekanan lan irigasi. Cairan padat ora larut dadi penting, volume ora ngluwihi 0,1% volume unit, ukuran partikel <0,2mm.

  • D/MD/DF Multi-Stage Centrifugal Pump

    Pompa Centrifugal Multi-Tahap D / MD / DF

    D Pompa Sentrifugal Multi-Tahap Horisontal, pompa sentrifugal multi-tahap tahan MD kanggo tambang batu bara lan Pompa Centrifugal Multistage Tahan Korosi. Amarga nggunakake teknologi canggih lan desain, D / MD / DF duwe akeh kaluwihan. Iki bisa digunakake ing macem-macem aplikasi.

  • DG/ZDG Boiler Feed Pump

    Pompa Dandang Boiler DG / ZDG

    Pompa sentrifugal multistage sing dipérang karo seri DG nggunakake bolt ketegangan kanggo nyambungake inlet banyu, bagean tengah lan bagean outlet menyang kabeh produk. Iki digunakake ing banyu pakan ketel lan banyu bersih suhu tinggi liyane. Seri iki duwe macem-macem jinis produk, dadi akeh aplikasi. Uga duwe kinerja sing luwih apik lan efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang level rata-rata.

  • KQDP/KQDQ Booster Pump

    Pompa Penguat KQDP / KQDQ

    Model KQDP / KQDQ minangka pompa booster vertikal multi-tahap. Ngirit energi, perlindungan lingkungan, aman lan andal minangka kaluwihan utama. Bisa mindhah macem-macem jinis cairan, lan bisa digunakake ing pasokan banyu, tekanan industri, transportasi cair industri, sirkulasi AC, irigasi, lsp. KQDP bisa digunakake ing kahanan cair sing ora korosif, KQDQ bisa digunakake ing cairan korosif sing lemah kahanan.

  • KQSN Split Case Pump

    Pompa Kasus Pamisah KQSN

    Pasokan banyu sing akeh, bangunan perlindungan geni, sirkulasi banyu AC pusat, pasokan banyu sirkulasi banyu ing sistem rekayasa, sirkulasi banyu Pendingin, pasokan banyu ketel, pasokan lan got banyu industri, Irigasi, tanduran banyu, tanduran kertas, pembangkit listrik, termal tanduran listrik, tanduran baja, tanduran kimia, proyek konservasi banyu, pasokan banyu ing wilayah irigasi, lan liya-liyane.

    Kajaba iku, panggunaan bahan tahan korosi utawa tahan aus bisa ngangkut banyu limbah industri, banyu laut, lan banyu udan sing ngemot padatan sing ditanggepi.

  • KQGV Water Supplier Equipment (Booster Pump)

    Peralatan Panyedhiya Air KQGV (Pump Booster)

    Umume digunakake ing bangunan, komunitas, omah, rumah sakit, sekolah, bandara, department store, hotel, bangunan kantor lan liya-liyane.

  • KZA/KZE/KCZ Petrochemical Pump

    Pompa Petrokimia KZA / KZE / KCZ

    Umume digunakake ing penyulingan minyak, petrokimia, industri kimia, industri pengolahan batu bara, industri kertas, industri kelautan, industri listrik, panganan, farmasi, perlindungan lingkungan lan industri liyane.

  • KQL Direct-coupled in-line Single Stage Vertical Centrifugal Pump

    Pompa Sentrifugal vertikal Stage Single sing ditambah karo KQL

    Model KQL yaiku pompa sentrifugal vertikal tahap siji sing dipasang langsung. Iki biasane digunakake kanggo sistem AC lan dadi panas. Perancangan struktur sing unik menehi kaluwihan linuwih lan efisiensi tinggi.

  • XBD Firefighting Pump

    Pompa Pemadam Kebakaran XBD

    Umume digunakake kanggo kerja pemadam kebakaran ing jubin lan resistensi pipa sing beda.