Sugeng rawuh ing situs web!

Kompresor

Aplikasi sing Cocog:

Produk iki digunakake ing sektor industri kayata papermaking, rokok, apotek, nggawe gula, tekstil, panganan, metalurgi, pengolahan mineral, penambangan, cuci batubara, pupuk, penyulingan minyak, industri kimia, tenaga listrik lan elektronik. Digunakake kanggo penguapan vakum, konsentrasi vakum, pengambilan vakum maneh, impregnasi vakum, pangatusan vakum, peleburan vakum, reresik vakum, penanganan vakum, simulasi vakum, pamulihan gas, distilasi vakum lan proses liyane, digunakake kanggo pompa ora larut ing banyu, ora ngemot gas partikel padhet nggawe sistem pompa dadi vakum. Amarga nyedhot gas isotermal sajrone proses kerja. Ora ana permukaan logam sing digosok ing pompa, mula cocog banget kanggo mompa gas sing gampang kukus lan njeblug utawa bosok nalika suhu mundhak.


Parameter Makarya:

  • Range volume udara: 3000-72000m3 / h
  • Kisaran tekanan: 160hPa-1013hPa
  • Kisaran suhu: Suhu gas pompa 0 ℃ -80 ℃; Suhu cairan kerja 15 ℃ (kisaran 0 ℃ -60 ℃)
  • Ngidini medium transportasi: Ora ngemot partikel padat, gas sing larut utawa larut ing cairan kerja
  • Kacepetan: 210-1750r / min
  • Jalur impor lan ekspor: 50-400mm
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Kompresor CN

    Keuntungan Kompresor:

    1. Efek hemat energi sing penting

    Desain model hidrolik sing dioptimalake bisa nambah efisiensi operasi pompa ing wilayah 160-1013hPa, dadi luwih efisien lan hemat energi.

     

    2. Operasi lancar lan linuwih

    Desain hidrolik sing dioptimalake, impeller nggunakake rasio lebar-nganti-diameter sing luwih gedhe, saengga pompa duwe efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang pompa seri liyane nalika entuk volume pamompa sing padha. Sanalika, desain struktur sing sederhana nggawe operasi pompa luwih stabil lan andal, lan swarane luwih murah.

     

    3. Kaunggulan struktural sing luar biasa

    Struktur horisontal tumindak siji-tahap, gampang lan andal, gampang dijaga. Struktur awak pompa kanthi baffle bisa nggawe siji pompa kanggo memenuhi syarat rong kondisi kerja.

     

    4. Adaptasi sing kuwat

    Kanggo nyukupi kebutuhan anti korosi sing beda, bagian aliran bisa digawe saka bahan stainless steel sing cocog. Bagian aliran disemprotake karo lapisan anti-korosi polimer kanggo memenuhi persyaratan karat sing kuat. Segel poros nduweni opsi pengepakan lan segel mekanik kanggo memenuhi syarat-syarat kondisi kerja sing beda-beda

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 2BEK-Vacuum-Pump1

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk