Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Pemadam Kebakaran Diesel

Aplikasi sing Cocog:

Pompa kebakaran mesin diesel seri XBC minangka peralatan pasokan banyu geni sing dikembangake dening perusahaan kami miturut standar nasional pompa kebakaran GB6245-2006. Umume digunakake ing sistem pasokan banyu geni minyak bumi, industri kimia, gas alam, pembangkit listrik, dermaga, pompa bensin, panyimpenan.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Pompa Pemadam Kebakaran Diesel

225-1

Pambuka:

Pompa kebakaran mesin diesel seri XBC minangka peralatan pasokan banyu geni sing dikembangake dening perusahaan kami miturut standar nasional pompa kebakaran GB6245-2006. Iki umume digunakake ing sistem pasokan banyu bensin minyak bumi, industri kimia, gas alam, pembangkit listrik, dermaga, pompa bensin, panyimpenan, bangunan tingkat tinggi lan industri lan lapangan liyane. Liwat pusat penilaian kualifikasi produk api (sertifikasi) departemen manajemen darurat, produk kasebut wis tekan level paling dhuwur ing China.

Pompa geni mesin diesel bisa digunakake kanggo ngeterake banyu bening tanpa partikel padhet ing ngisor 80 ℃ utawa cair kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu. Ing premis kanggo nemokake kondisi pemadam kebakaran, kondisi kerja pasokan banyu domestik lan produksi bakal dipertimbangkan. Pompa kebakaran mesin diesel XBC bisa digunakake ora mung ing sistem pasokan banyu geni independen, nanging uga ing sistem pasokan banyu umum kanggo pemadam kebakaran lan nyawa, nanging uga ing sistem pasokan banyu kanggo konstruksi, kota, industri lan pertambangan, pasokan banyu lan got, kapal, operasi lapangan lan acara liyane.

Kaluwihan:

- Jembar spektrum jinis: pompa sentrifugal sedhot tunggal tahap, pompa multistage horisontal, pompa sedhot ganda tahap, pompa poros dawa lan jinis pompa liyane dipilih kanggo unit kasebut, kanthi aliran lan tekanan sing akeh.

- operasi otomatis: nalika unit pompa banyu nampa komando remot kontrol, utawa kegagalan listrik utama, kegagalan pompa listrik lan sinyal (wiwitan) liyane, unit kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis. Piranti kasebut nduweni kontrol proses program otomatis, akuisisi data lan tampilan otomatis, diagnosis lan proteksi kesalahan otomatis.

- Tampilan parameter proses: nampilake status saiki lan paramèter saka peralatan miturut kondisi kerja sing saiki. Tampilan status kalebu wiwitan, operasi, nyepetake, nyepetake, (nganggur, kacepetan lengkap) mati, lsp. Parameter proses kalebu kacepetan, tekanan minyak, suhu banyu, suhu minyak, voltase batere, wektu operasi kumulatif, lsp.

- Fungsi weker: wiwiti weker kegagalan, alarm tekanan minyak lan mati, alarm suhu banyu dhuwur, alarm suhu minyak dhuwur, alarm voltase baterai sing kurang, alarm level bahan bakar sithik, alarm lan tutup mati banget.

- Macem-macem mode wiwitan: manual ing wiwitan lan nyetop kontrol, wiwitan wiwitan lan nyetop kontrol pusat kontrol, miwiti lan mlaku kanthi daya utama.

- Sinyal umpan balik status: indikasi operasi, kegagalan wiwitan, alarm lengkap, tutup suplai listrik kontrol lan simpul sinyal umpan balik status liyane.

- Ngisi daya otomatis: ing siyaga normal, sistem kontrol kanthi otomatis ngambang batere. Nalika mesin mlaku, generator pengisian mesin diesel bakal ngisi batere.

- Kacepetan kerja sing bisa disetel: nalika aliran lan endhas pompa banyu ora cocog karo syarat sing sejatine, kacepetan mesin diesel bisa disetel.

- Sirkuit wiwitan batere dobel: yen siji batere gagal diwiwiti, kanthi otomatis bakal ngalih menyang batere liyane.

- Baterai gratis perawatan: ora perlu nambah elektrolit kanthi asring.

- Jaket banyu sadurunge dadi panas: unit luwih gampang diwiwiti nalika suhu sekitar luwih murah.

Kahanan operasi:

Kacepetan: 990/1480/2960 rpm

Kapasitas kapasitas: 10 ~ 800L / S

Kisaran tekanan: 0.2 ~ 2.2Mpa

Tekanan atmosfer sekitar:> 90kpa

Suhu sekitar: 5 ℃ ~ 40 ℃

Kelembapan udhara relatif: ≤ 80%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita