Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Centrifugal Multi-Tahap D / MD / DF

Aplikasi sing Cocog:

D Pompa Sentrifugal Multi-Tahap Horisontal, pompa sentrifugal multi-tahap tahan MD kanggo tambang batu bara lan Pompa Centrifugal Multistage Tahan Korosi. Amarga nggunakake teknologi canggih lan desain, D / MD / DF duwe akeh kaluwihan. Iki bisa digunakake ing macem-macem aplikasi.


Parameter Makarya:

  • Kacepetan puteran: 2960r / menit
  • Alur: 3,75-1200 m3 / jam
  • Kepala: 50-1550m
  • Suhu cair: 0-80
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    D / MD / DF PULU TENGAH MULTI-Panggung

    Kaluwihan saka D / MD / DF:

    Desain optimasi teknologi analisis bidang aliran CFD nggawa efisiensi dhuwur

    Segel statis ing antarane bagean nyedhot, bagean tengah lan bagean debit pompa nganggo segel logam lan segel dobel "O", lan segel poros pompa nggunakake kemasan ramie kinerja tinggi utawa segel mekanik, aman lan andal.

    Akeh jinis pompa sing bisa dipilih. Dheweke cocog kanggo umume kasus.

    Rotor nganggo rong proses keseimbangan, statis lan dinamis, lan pemukul rotor dikontrol kanthi ketat, pompa bisa mlaku kanthi stabil lan geterane sithik.

    Poros kasebut digawe saka baja karbon berkualitas tinggi, baja campuran utawa baja tahan karat liwat pirang-pirang proses perawatan panas, kanthi kaku lan stabilitas sing apik.

    Ngadopsi struktur posisi pundhak poros unik, posisi impeller luwih dipercaya, lan operasi luwih aman.

    Bagean sedhot lan pompa ngeculake pompa nganggo casting utawa pemalsian berkualitas tinggi, sing njamin keandalan operasi produk nalika njamin efisiensi hidrolik.

     

    Standar:

    D / MD tundhuk karo GB / T 5657-2013

    MD tundhuk karo MT / T 114-2005

    DF tundhuk karo GB / T 5656-2008

    tests
    MDs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • dfg-1 dfg-2

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk