Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Aliran Diagonal Vertikal Seri HD

Aplikasi sing Cocog:

Iki umume digunakake ing pompa pendinginan pembangkit listrik tenaga listrik, pompa sirkulasi banyu laut ing tanduran desalinasi, pompa penguapan kanggo gas alam cair, lsp. Uga bisa digunakake kanggo pasokan banyu lan gotase ing kutha-kutha, tambang industri lan lahan pertanian.


Parameter Makarya:

  • Tingkat Aliran: 0.27m3 / s-16.7m3 / s
  • Kepala: 5,7m-60m
  • Suhu cair: Nganti 55 ° C
  • Cairan: Banyu bening, banyu udan, banyu segara, limbah lsp.
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Kaluwihan

    1. Aman lan andal, umur dawa

    2. Efisiensi pompa dhuwur, efisiensi antara 85% -90%, lan area efisiensi dhuwur jembar

    3. Pompa kasebut nduweni performa kavitasi sing apik lan ambane penggalian cilik

    4. Kurva tenaga poros pompa cukup lancar, lan pompa kasebut ora gampang kakehan tenaga amarga penyimpangan kondisi kerja sajrone operasi.

    5. Volume volume sithik, jembar sithik, lan saluran mlebu banyu gampang dibangun.

    6. Struktur sing cukup, perakitan sing cocog lan pembongkaran, ora perlu ngompa banyu kanggo perawatan rotor, sing gampang diopeni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • HD-Type-Vertical-Diagonal-Flow-Pump-Technical-Drawings_03 HD-Type-Vertical-Diagonal-Flow-Pump-Technical-Drawings_00 HD-Type-Vertical-Diagonal-Flow-Pump-Technical-Drawings_01 HD-Type-Vertical-Diagonal-Flow-Pump-Technical-Drawings_02

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita