Sugeng rawuh ing situs web!

Taman Industri

Taman Industri Shanghai
Taman Industri Hefei
Taman Industri Shijiazhuang
Taman Industri Shenyang
Taman Industri Zhejiang
Taman Industri Shanghai

Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan pompa profesional paling gedhe, khusus kanggo riset & ngrancang, produksi & penjualan pompa berkualitas tinggi, sistem pasokan banyu & sistem kontrol pompa. Ndhuwur industri manufaktur pompa ing China. Total staf luwih saka 5000, kalebu luwih saka 80% sing duwe diploma perguruan tinggi, luwih saka 750 insinyur, insinyur senior lan dokter. Klompok KAIQUAN duwe 5 taman industri ing Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning lan Anhui kanthi luas 7.000.000 meter persegi.

Miturut omzet penjualan, Shanghai Kaiquan wis rangking nomer siji suwene 15 taun suwene ing industri pompa China lan ing taun 2019 volume penjualan klompok kasebut yaiku 850 yuta USD. Kanthi bantuan sistem ERP & CRM, KAIQUAN nyedhiyakake solusi profesional kanggo kabeh pelanggan ing pasar luar negeri. Kajaba iku, KAIQUAN wis nggawe jaringan layanan nasional kanthi 32 perusahaan cabang penjualan lan 361 agensi. Ngasilake produk kompetitif & andal kanggo gawe marem pelanggan dadi prioritas utama Kaiquan.

Produk utama: Pompa casing pisah, Pompa mili campuran vertikal, pompa aliran aksial vertikal, pompa air feed boiler, pompa vakum cincin banyu, pompa multistage vertikal, pompa penguat banyu, panel kontrol & sistem, pompa air sirkulasi, pompa kondensat, kabeh jinis pompa sing digunakake ing industri pembangkit listrik tenaga nuklir.

Alamat: No 4255, Caoan Road, Jiading District, Shanghai, China

Shanghai

Taman Industri Hefei

(Hefei Sanyi Motor & Electrical Pump Co., Ltd. minangka pabrikan motor submersible lan pompa listrik submersible sing paling profesional kalebu pamrentah nasional China).

Ing taun 2008, Kaiquan Group tuku Hefei Sanyi Motor & Electrical Pump Co., Ltd. ganti jeneng dadi Hefei Kaiquan Motor & Electrical Pump Co., Ltd. Ngliputi 270.000 meter persegi & area bangunan 230,000 meter persegi kanggo produksi . Saiki, duwe luwih saka 1500 karyawan sing kalebu 278 insinyur & 56 insinyur senior. Ana fasilitas pengujian, inspeksi, lan desain canggih motor lan pompa sing bisa direndhem ing kene.

Produk utama: Motor sing bisa direndhem, pompa sing bisa direndhem, pompa limbah, pompa pemadam kebakaran, pompa aliran aksial sing bisa direndhem, pompa aliran campuran sing bisa direndhem, sistem kemasan sing bisa direndhem, panel kontrol, pompa kasus split, pompa panggung tunggal lan liya-liyane.

Alamat: No. 611, Dalan Tianshui, Distrik Hefei Xinzhan, kutha Hefei, Provinsi Anhui, China

Hefei

Taman Industri Shijiazhuang

Shijiazhuang Kaiquan Slurry Pump Co., Ltd. didegaké ing taun 2005 kanthi total investasi 20 yuta USD, sing jembaré 47.000 meter persegi & area bangunan udakara 22.000 meter persegi. Saiki, duwe 250 ahli, teknisi teknik senior lan tenaga ahli. Ana lini produksi resin canggih ing donya lan mixer pasir terus-terusan. Kabeh cor nganggo cetakan pasir fenol lan duwe tungku frekuensi medium 2-ton & 1-ton sing bisa ngasilake 8-ton potongan aloi tunggal. Kajaba iku, duwe luwih saka 300 set peralatan canggih.

Produk utama: Kabeh jinis pompa bubur digunakake kanggo Minging, produksi Batubara, pembangkit listrik, Pengerukan Sungai, Alumina lan industri liyane.

Alamat: Area Industri kabupaten ZHENGDING, Provinsi Hebei, China

Shijiazhuang

Taman Industri Shenyang

Shenyang Kaiquan Petrochemical Pump Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka KAIQUAN Group sing duweke kabeh sing jembaré 34.000 meter persegi & area bangunan 12.000 meter persegi. Saiki ana 630 anggota staf sing kalebu 63 insinyur senior. Ana 200 set mesin canggih kayata alat mesin NC, alat mesin ukuran gedhe, mesin saldo kanthi kecepatan tinggi, alat las otomatis sing ora bisa ngrusak.

Shengyang Kaiquan duwe peralatan produksi & fasilitas uji coba sing sampurna, staf administrasi sing apik, manajemen & organisasi sing ketat sing adhedhasar prosedur lan dokumen sistem internasional IS09001 sing njamin produk sing apik kanggo para pelanggan global.

Produk utama: Pompa proses kimia API610 memenuhi persyaratan API6107 ANSI B73.1M lan IS02858

Alamat: Nomer 4, 26th Dalan, Shenyang ET District, kutha Shenyang, Provinsi Liaoning, China

Shengyang

Taman Industri Zhejiang

Zhejiang Kaiquan Industrial Park didegaké ing wulan September 1968 lan diganti jeneng dadi Zhejiang Kaiquan Pump Manufacturing Co. Ltd. ing wulan Mei 1994. Jembaré 50.000 meter persegi & jembar bangunan 23,678 meter persegi ing Zhejiang. Saiki duwe 490 anggota staf lan 213 set peralatan pangolahan & pangujian kanthi kapasitas produksi tahunan luwih saka 100.000 set kanthi nilai produksi tahunan 35 yuta USD.

Produk Utama: Pompa panggung tunggal, Pompa Inline, Pompa sedhot pungkasan

Alamat: Wilayah Industri Eropa Wetan, Kabupaten Yongjia, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

zhejiang