Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Penguat KQDP / KQDQ

Aplikasi sing Cocog:

Model KQDP / KQDQ minangka pompa booster vertikal multi-tahap. Ngirit energi, perlindungan lingkungan, aman lan andal minangka kaluwihan utama. Bisa mindhah macem-macem jinis cairan, lan bisa digunakake ing pasokan banyu, tekanan industri, transportasi cair industri, sirkulasi AC, irigasi, lsp. KQDP bisa digunakake ing kahanan cair sing ora korosif, KQDQ bisa digunakake ing cairan korosif sing lemah kahanan.


Parameter Makarya:

  • Alur: 0,5-108m3 / jam
  • Kepala: 5-263m
  • Suhu cair: -20 ~ 70 ℃, 70-120 ℃
  • Suhu sekitar biasane: 40 ℃
  • Kacepetan puteran: 2980 r / menit
  • Yen sampeyan duwe kabutuhan khusus: aja ragu-ragu hubungi perusahaan kita.
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Penguat Seri KQDP (Q)

    Kaluwihan KQDP / KQDQ

    Ngirit energi lan efisiensi dhuwur

    Efisiensi bisa nggayuh MEI≥0.7

     

    Aman lan andal

    Kanthi aliran lan endhas sing padha, dhuwur luwih cendhek, geter luwih murah, swara luwih murah.

     

    Kualitas tinggi

    Gunakake teknologi las paling canggih, KQDP / KQDQ nduweni ketahanan korosi sing kuat, efisiensi tinggi. Efisiensi bisa luwih dhuwur 5% -10% tinimbang pompa casting.

     

    Motor efisiensi tinggi

    Kandang bajing sing digawe adhem kipas digawe adhem kanthi efisiensi dhuwur motor asinkron telung fase, efisiensi luwih dhuwur 2% -10% tinimbang motor normal.

     

    Standar:

    GB / T 5657-2013

    Standar CE

    DSCF0579
    KQDP


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • kqdpp-1 kqdpp-2 kqdpp-3 kqdpp-4 kqdpp-5

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk