Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Sedhot Seri KQSN

Aplikasi sing Cocog:

Pompa sentrifugal efisiensi pamisah tingkat tinggi tahap siji KQSN dadi pompa sedhot ganda generasi anyar. Seri kasebut nggabungake teknologi konservasi energi lan efisiensi sing dikembangake dening Kaiquan, sing nggambar saka produk teknologi sing padha.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Pompa Sedhot Seri KQSN

611-1

Pompa sentrifugal efisiensi pamisah tingkat tinggi tahap siji KQSN dadi pompa sedhot ganda generasi anyar. Seri kasebut nggabungake teknologi konservasi energi lan efisiensi sing dikembangake dening Kaiquan, sing nggambar saka produk teknologi sing padha.

Produk generasi anyar iki, adhedhasar pitungan mekanik cairan CFD sing paling maju lan metodologi desain sing dibantu komputer, nuduhake kinerja hidrolik sing apik, efisiensi tinggi, properti konservasi energi sing kuat, nyedhiyakake macem-macem produk kanggo pilihan kanthi kinerja hidrolik sing apik banget, efisiensi tinggi, konservasi energi, denyut nadi sithik, gangguan swara, kekokohan lan daya tahan, lan perawatan gampang. Pompa seri KQSN entuk evaluasi konservasi energi kanthi standar pamrentah GB19762 "Nilai minimal efisiensi energi sing diidini lan evaluasi nilai-nilai evaluasi konservasi energi pompa sentrifugal kanggo banyu seger".

Produk kasebut entuk teknologi canggih kanthi proses manufaktur sing canggih lan kontrol kualitas sing lancar. Kaiquan wis entuk sertifikasi mutu ISO900 1 kanggo njamin kualitas produk kanthi lengkap.

Pompa KQSN diproduksi sesuai karo standar ISO2548C, GB3216C lan GB / T5657.

Lingkup Aplikasi: Pompa sentrifugal sedhot dobel efisiensi seri KQSN umume digunakake kanggo ngeterake banyu resik tanpa partikel padhet utawa cairan liyane kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu. Pompa iki serbaguna banget lan bisa dipasang kanggo nyediakake banyu kanggo bangunan sing dhuwur, perlindungan geni saka bangunan, sirkulasi banyu pusat AC; banyu sirkulasi ing sistem rekayasa; sirkulasi banyu adhem; pasokan banyu ketel; pasokan lan debit banyu industri; lan irigasi. Produk kasebut ditrapake khusus ing lapangan tanduran banyu; pabrik kertas; tanduran listrik; tanduran listrik termal; tanduran waja; tanduran kimia; engineeering hidrolik lan penyediaan pasokan banyu menyang wilayah sing irigasi. Kanthi bahan tahan korosi utawa tahan aus, kayata bahan SEBF utawa 1.4460 bahan stainless steel dupleks, pompa kasebut bisa ngangkut banyu limbah industri sing korosif, banyu segara lan banyu udan kanthi slurries.

Parameter Teknis: Kacepetan puteran: 990, 1480 lan 2960r / min.

Pompa kasebut, kanthi flensa sing cocog karo BS 4504, ISO 7005.1 DIN 2533. Diameter inlet lan outlet 150-600mm, kanthi flenses tekan GB / T17241.6, PN1.0 (Nominal head <75m) lan GB / T17241.6 , PN1.6 (Kepala nominal> 75m) standar.

Kapasitas Q: 68-6276m3 / jam Kepala H: 9-306m Kisaran suhu: Suhu cair maksimum <80 ℃ (-120 ℃) ​​Suhu sekitar biasane ≤40 ℃

Tekanan pengujian standar: 1.2 * (sirah shutoff + tekanan inlet) utawa 1.5 * (kepala titik kerja + tekanan inlet)

Media sing diidini kanggo diangkut: banyu resik. Hubungi kita yen cairan liyane digunakake.

Komponen pipa banyu segel: Ora bisa dipasang nalika meksa mlebu> 0,03MPa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita