Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Sedhot Ganda Seri KQSS / KQSW

Aplikasi sing Cocog:

Seri KQSS / KQSW siji-tahap nyedhot pompa sentrifugal efisiensi dhuwur pamisah yaiku pompa sedhot ganda generasi anyar. Seri kasebut nggabungake teknologi konservasi energi lan efisiensi sing dikembangake dening Kaiquan, sing nggambar saka produk teknologi sing padha.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Pompa Sedhot Ganda Seri KQSS / KQSW

423-1

KQSS: Jinis efisien energi cerdas

KQSW: jinis tekanan positif kacepetan dhuwur

Ringkesan Produk:

Seri KQSS / KQSW siji-tahap nyedhot pompa sentrifugal efisiensi dhuwur pamisah yaiku pompa sedhot ganda generasi anyar. Seri kasebut nggabungake teknologi konservasi energi lan efisiensi sing dikembangake dening Kaiquan, sing nggambar saka produk teknologi sing padha. Produk generasi anyar iki, adhedhasar pitungan mekanik cairan CFD sing paling maju lan metodologi desain komputeris, nuduhake kinerja hidrolik sing apik, efisiensi tinggi, properti konservasi energi sing kuwat, nyedhiyakake macem-macem produk kanggo pilihan kanthi kinerja hidrolik sing apik banget, efisiensi tinggi, konservasi energi , denyut nadi sithik, swara sithik, kuwat lan awet, lan gampang dirawat. Pompa seri KQSS / KQSW wis entuk evaluasi konservasi energi kanthi standar pamrentah GB19762 "Nilai minimal efisiensi energi sing diidini lan evaluasi nilai-nilai evaluasi konservasi energi pompa sentrifugal kanggo banyu seger". Produk kasebut entuk teknologi canggih kanthi proses manufaktur sing canggih lan kontrol kualitas sing lancar. Kaiquan wis entuk sertifikasi mutu ISO9001 kanggo njamin kualitas produk kanthi lengkap. Pompa KQSS / KQSW diproduksi sesuai karo standar ISO2548C, GB3216C lan GB / T5657.

Lingkup Aplikasi:

Pompa sentrifugal sedhot kanthi efisiensi ganda seri KQSS / KQSW umume digunakake kanggo ngeterake banyu resik tanpa partikel padhet utawa cairan liyane kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu. Pompa iki serbaguna banget lan bisa dipasang kanggo nyediakake banyu kanggo bangunan sing dhuwur, perlindungan geni saka bangunan, sirkulasi banyu udara pusat; banyu sirkulasi ing sistem rekayasa; sirkulasi banyu adhem; pasokan banyu ketel; pasokan lan debit banyu industri; lan irigasi. Produk kasebut ditrapake khusus ing lapangan tanduran banyu; pabrik kertas; tanduran listrik; tanduran listrik termal; tanduran waja; tanduran kimia; teknik hidrolik lan penyediaan pasokan banyu menyang wilayah sing irigasi. Kanthi bahan tahan korosi utawa tahan aus, kayata bahan SEBF utawa 1.4460 bahan stainless steel dupleks, pompa kasebut bisa ngangkut banyu limbah industri sing korosif, banyu segara lan banyu udan kanthi slurries.

Parameter Teknis:

Dhiameter impeller sing beda-beda, kacepetan puteran lan kahanan kinerja liyane opsional (waca spektrum kanggo rincian). Kacepetan puteran: 990, 1480 lan 2960 r / menit. Pompa kasebut, kanthi flensa sing cocog karo BS 4504, ISO 7005.1 DIN 2533. Diameter inlet lan outlet 150600mm, kanthi flensa tekan GB / T17241.6, PN1.0 (Nominal head ≤75m) lan GB / T17241.6, PN1 .6 (Kepala nominal > 75m) standar. Kapasitas Q: 68-6276m3 / jam Kepala H: 9-306m Kisaran suhu: Suhu cair maksimum≤80 ℃ (-120 ℃) ​​Suhu sekitar biasane ≤40 pressure Tekanan pengujian standar: 1.2 * (tutup kepala + tekanan inlet) utawa 1,5 * (kepala titik kerja + tekanan masuk) medium sing diidini kanggo diangkut: banyu resik. Hubungi kita yen cairan liyane digunakake. Komponen pipa banyu segel: Ora bisa dipasang nalika tekanan mlebu ≥ 0,03MPa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita