Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Slurry Seri KXZ

Aplikasi sing Cocog:

Kanthi resistensi abrasi sing luar biasa lan efisiensi tinggi, pompa bubur seri KXZ cocog banget kanggo transportasi bubur abrasif sing kuat kayata bubur bijih lan pabrik cuci batubara. Iki digunakake umume ing pertambangan, metalurgi, batu bara, tenaga listrik, bahan bangunan, industri kimia, konservasi banyu lan lapangan liyane.


Parameter Makarya:

  • Tingkat aliran: 16.7-3550 m3 / h
  • Kepala: 11,5-98m
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Bubur Kaiquan

    Kaluwihan:

    1. Nganggo teori desain paling anyar lan metode desain sing dioptimalake kanthi aliran rong tahap, aplikasi CFD, CAE lan desain teknologi modern liyane, kanthi kinerja hidrolik sing apik lan efisiensi tinggi.

    2. Pangobatan khusus ditindakake ing bagean sing gampang dipakai kayata diafragma, inlet impeller, lan dering njaba piring pengawal. Volute lan plate pengawal dirancang kanthi kekandelan sing ora padha, lan bagean sing gampang dipakai luwih kenthel, sing bisa nambah umur bagean aliran kanthi nyata.

    3. Inlet impeller nggunakake desain kecenderungan segel ekonomi, sing nambah efek panyegelan, nyuda erosi lan abrasi, lan luwih bisa nambah resistensi nyandhang.

    4. Impeller dirancang kanthi agul-agul punggung unik, sing bisa nyuda aliran balik bubur kanthi efektif, nyuda tekanan panyegelan, lan nambah efisiensi pompa.

    5. Rotor bisa diatur kanthi aksial kanggo mesthekake kesenjangan impeller, saengga pompa bisa mlaku kanthi efisien nganti suwe.

    6. Nganggo impeller tambahan lan kemasan kombinasi segel utawa segel mekanik supaya ora ana bocor bubur slagry.

    7. Posisi pompa bisa dipasang lan digunakake ing interval 45 ° lan diputer ing wolung sudhut sing beda-beda miturut kabutuhan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sdiagram truktural pompa slurry seri KXZ

     kxzs (1)

    Diagram Spectrum lan Deskripsi KXZ Series Slurry Pump

    kxzs (2)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita