Sugeng rawuh ing situs web!

Presentasi Pompa Proses Petrokimia Seri KZ

Aplikasi sing Cocog:

Pompa seri iki cocog kanggo mindhah cairan netral utawa korosif sing entheng utawa polos sing entheng tanpa partikel padhet. Pompa seri iki umume digunakake kanggo nyaring minyak, industri petrokimia, industri kimia, pengolahan batu bara, industri kertas, industri laut,
industri tenaga, panganan lan sapanunggalane.


Parameter Makarya:

  • kapasitas Q: 0,5 ~ 3000m3 / jam
  • Kepala H: 4 ~ 230m
  • Tekanan kerja (p): nilai maksimum bisa 7,5MPa.
  • Suhu kerja (t): -45 ~ + 400
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Presentasi Pompa Proses Petrokimia Seri KZ

    511

    Standar desain API610 th8 / th9 / th10 / th11

    Pompa seri iki cocog kanggo mindhah netral sing resik utawa ora reget utawa entheng cairan korosif tanpa partikel padhet. Pompa seri iki biasane digunakake kanggo nyaring minyak, industri petrokimia, industri kimia, pengolahan batu bara, industri kertas, industri laut, industri tenaga, panganan, apotek, perlindungan lingkungan lan liya-liyane.

    1. KZA

    Pompa proses sentrifugal petrokimia KZA sesuai karo standar AOI610 saengga ana sawetara fitur ing ngisor iki:

    1) Struktur pompa dipercaya lan aman lan operasi pompa stabil.

    2) Efisiensi pump rata-rata dhuwur kanthi konservasi energi sing sithik.

    3) Kinerja kavitasi pompa apik lan luwih apik tinimbang produk sing padha. Nilai kavitasi minimal bisa 0,5m saka pirang-pirang produk, kamangka, nilai NPSHr produk umume udakara 1m. NPSHr Kurang tegese instalasi pompa sithik saengga pompa KZA tegese biaya konstruksi kurang.

    4) Rentang kinerja pompa jembar lan kapasitas maksimal bisa 3000m3 / jam lan endhas maksimal bisa dadi 230m, sauntara kapasitas pompa lan kurva kepala ditutup dadi luwih gampang kanggo milih pompa.

    5) Ana telung bentuk pendinginan bantalan, pendinginan udara, pendinginan kipas lan pendinginan banyu miturut suhu kerja pompa sing beda. Pendinginan kipas utamane cocog kanggo wilayah sing kurang banyu resik.

    6) Standarisasi lan universitas iku dhuwur. Saliyane komponen standar sing umum, impeller lan awak bantalan KZA lan KZE bisa diganti.

    7) Bahan pompa wet pump dipilih saka standar API miturut kahanan kerja utawa pelanggan.

    8) Open impeller uga dirancang kanggo pompa seri iki kanggo macem-macem kahanan kerja.

    Perusahaan kami wis nampa sertifikat mutu ISO9001. Lan ana sistem kontrol kualitas sing ketat sajrone desain lan proses pompa supaya kualitas bisa dijamin.

    Paramèter:

    Rentang kinerja: Kapasitas Q = 0,5 ~ 3000m3 / jam, Kepala H = 4 ~ 230m

    Tekanan kerja (p): bisa 2,5MPa (ana gandhengane karo suhu material lan suhu kerja, ditampilake diagram PT)

    Suhu kerja (t): -45 ~ + 180

    Kecepatan standar (n): 2950r / min lan 1475r / min

    Aplikasi:

    Pompa seri iki cocog kanggo mindhah cairan netral utawa korosif sing entheng utawa polos sing entheng tanpa partikel padhet. Pompa seri iki utamane digunakake kanggo nyaring minyak, industri petrokimia, industri kimia, pengolahan batu bara, industri kertas, industri laut, industri tenaga listrik, panganan, apotek, perlindungan lingkungan lan sapanunggalane.

    2. KZE KZEF

    Pompa proses sentrifugal KZE, KZEF Petrochemcial ditampilake manut karo API610 mula ana sawetara fitur ing ngisor iki:

    1) Struktur pompa dipercaya lan aman lan operasi pompa stabil.

    2) Efisiensi pump rata-rata dhuwur kanthi konservasi energi sing sithik.

    3) Kinerja kavitasi pompa apik lan luwih apik tinimbang produk sing padha. Nilai kavitasi minimal bisa 0,5m saka pirang-pirang produk, kamangka, nilai NPSHr produk umume udakara 1m. NPSHr Kurang tegese instalasi pompa sithik saengga pompa KZA tegese biaya konstruksi kurang.

    4) Rentang kinerja pompa jembar lan kapasitas maksimal bisa 3000m3 / jam lan endhas maksimal bisa dadi 230m, sauntara kapasitas pompa lan kurva kepala ditutup dadi luwih gampang kanggo milih pompa.

    5) Ana telung bentuk pendinginan bantalan, pendinginan udara, pendinginan kipas lan pendinginan banyu miturut suhu kerja pompa sing beda. Pendinginan kipas utamane cocog kanggo wilayah sing kurang banyu resik.

    6) Standarisasi lan universitas iku dhuwur. Saliyane komponen standar sing umum, impeller lan awak bantalan KZA lan KZE bisa diganti.

    7) Bahan pompa wet pump dipilih saka standar API miturut kahanan kerja utawa pelanggan.

    8) Open impeller uga dirancang kanggo pompa seri iki kanggo macem-macem kahanan kerja.

    Perusahaan kami wis nampa sertifikat mutu ISO9001. Lan ana sistem kontrol kualitas sing ketat sajrone desain lan proses pompa supaya kualitas bisa dijamin.

    Kinerja:

    Rentang kinerja: Kapasitas Q = 0,5 ~ 3000m3 / jam, Kepala H = 4 ~ 230m

    Tekanan kerja (p): KZE 2,5MPa KZEF 7.5MPa (ana gandhengane karo suhu materi lan suhu kerja, ditampilake minangka diagram PT)

    Suhu kerja (t): -45 ~ + 400

    Kecepatan standar (n): 2950r / min lan 1475r / min

    Aplikasi:

    Pompa seri iki cocog kanggo mindhah netral sing resik utawa ora reget utawa entheng cairan korosif tanpa partikel padhet. Pompa seri iki biasane digunakake kanggo nyaring minyak, industri petrokimia, industri kimia, pengolahan batu bara, industri kertas, industri laut, industri tenaga, panganan, apotek, perlindungan lingkungan lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita