Sugeng rawuh ing situs web!

Presentasi Produk Seri KZJ

Aplikasi sing Cocog:

Pompa bubur seri KZJ, pompa bubur sentrifugal tipe horisontal siji tahap, yaiku pompa bubur tahan tahan karat & korosi tipe anyar sing dikembangake dening perusahaan Shijiazhuang. Kanthi panjaluk pompa bubur saya akeh listrik, metalurgi, teknik kimia, bahan bangunan.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Presentasi Produk Seri KZJ

211

Pompa bubur seri KZJ, pompa bubur sentrifugal tipe horisontal tahap siji, yaiku Pompa bubur tahan korosi jinis anyar & karat sing dikembangake dening Shijiazhuang perusahaan Kanthi panjaluk pompa bubur saya akeh tenaga listrik, metalurgi, teknik kimia, bahan bangunan, lan industri dhasar liyane, ing pompa pertimbangan babagan kondisi operasi sing kompleks lan spesifik saka aplikasi sing dikembangake. Perusahaan entuk keuntungan saka maju teknologi lan prestasi ing omah lan ing luar negeri nalika ngrancang hidrolik model lan struktur lan milih bahan tahan aus kanggo seri pompa iki.

Kajaba iku, Kaiquan wis nambah inovatif unik dhewe fitur desain kanggo iki seri. Pompa duwe kaluwihan saka Highly efisien, kanthi energi sing kuat kapasitas ngirit, geter sithik, gangguan swara, operasi sing andal, umur panjang lan gampang pangopènan Pompa ' kinerja tekan domestik level utama, lan efisiensi indeks umume pompa tekan maju internasional tingkat Spesifikasi produk sing selaras karo Standar JB / T8096-1998 kanggo Pump Slurry Centrifugal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita