Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Slurry Seri KZJ

Aplikasi sing Cocog:

Produk seri KZJ akeh digunakake ing metalurgi, pabrik baja, persiapan batubara, benefisiasi bijih, proyek desulfurisasi gas alumina lan flue lan sistem periferal. Umume digunakake kanggo ngangkut bubur abrasif sing ngemot partikel padat, kayata pompa tambang, transportasi macem-macem konsentrasi, tailing, ngilangi terak ing pembangkit listrik, ngilangi terak ing tanduran baja, transportasi lendir batu bara ing tanduran persiyapan batu bara, media abot, lsp. Konsentrasi bobot bubur bisa nganti 45% lesung lan 60% bubur bijih.


Parameter Makarya:

  • Tingkat aliran: 9-2350 m3 / h
  • Kepala: 12-112m
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Bubur Kaiquan

    Kaluwihan:

    1. Kinerja hidrolik sing apik banget, efisiensi dhuwur, kurang nyandhang, saluran aliran sing wiyar, anti-penyumbatan lan kinerja anti-kavitasi sing apik banget.

    2. Nganggo telung bentuk impeller tambahan + kemasan segel gabungan, segel mekanik lan segel pengepakan tunggal, sing cocog kanggo macem-macem kahanan kerja.

    3. Riset lan pangembangan macem-macem bahan bisa adaptasi karo kahanan kerja sing beda-beda, lan produk kasebut nduweni kinerja biaya sing luwih dhuwur.

    4. Tangki minyak kapasitas gedhe, pelumasan bath minyak lancip, nyepetake umur servis

    5. Desain krenjang gedhe, desain diameter poros gedhe, kekakuan sing apik lan operasi sing stabil.

    6. Piranti penyesuaian aksial rotor sing unik nggawe penyesuaian impeller ing situs luwih trep.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sdiagram truktural KZJ Series Pompa Slurry

    sda-1

    Diagram Spektrum lan Deskripsi KZJ Series Pompa Slurry

    sda-2

         

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita