Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Limbah Tenggelam Mincing

Aplikasi sing Cocog:

Pompa limbah submersible WQ / ES ringan utamane digunakake ing teknik kota, konstruksi bangunan, limbah industri lan acara perawatan limbah kanggo mbuwang limbah, banyu limbah lan banyu udan sing ngemot padatan lan serat cekak.


Parameter Makarya:

  • Alur: 10-320m3 / h
  • Kepala: Nganti 34m
  • Suhu cair: < 40ºC
  • Kapadhetan Cairan: ≤1 050 kg / m3
  • Nilai PH: 4 ~ 9
  • Tingkat cairan ora kudu luwih murah tinimbang: Simbol "▽" ditampilake ing diagram dimensi instalasi.
  • Pompa ora bisa digunakake kanggo media partikel sing korosif lan gedhe .:
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Mincing Pump Sewer Pump Keuntungan:

    1. Modul pemotong independen, fungsi nglereni sing apik, ora gampang diblokir. Anggere bisa dilebokake saka plabuhan sedhot, mula bisa disigar kanthi gampang. Ngangkut banyu limbah ringan, tank septic, limbah rumah sakit lan media liyane sing ngemot serat sing dawa lan lancip. Partikel gedhe ora bisa diangkut. Fungsi shredding bisa nyegah pompa lan pipa ora diblokir dening lebu ing limbah. Nanging, supaya bisa dipercaya linuwih saka operasi pompa, disaranake nginstal piranti pamblokiran rereget ing lingkungan njaba medium.

    2. Modul pemotongan digawe saka waja tahan karat lan ngalami perawatan panas. Agul-agul kasebut nduweni kekerasan sing cukup lan bisa njaga kemampuan nglereni kanthi suwe. Yen kapasitas shredding mudhun suwe, modul pemotongan bisa diganti kanthi kapisah.

    3. Loro-lorone sisih pompa lan sisih motor dilengkapi segel mekanik kanggo nggayuh proteksi segel batang submersible dobel sing bisa dipercaya kanggo motor. Minyak ing ruang minyak kanthi lubricates lan adhem segel mekanik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Diagram Struktur Pompa Limbah Tenggelam Mincing

    Mincing-Submersible-Sewage-Pump1

    Diagram lan Keterangan Spektrum Pompa Limbah Rendaman Mincing

    Mincing Submersible Sewage Pump2

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk