Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Embracing the world, Kaiquan has made new breakthroughs in overseas markets

    Ngemot jagad iki, Kaiquan nggawe terobosan anyar ing pasar jaban rangkah

    Tanggal 3 Juli 2019, telung kontainer 40 kaki sukses dikirim saka kantor pusat kelompok kaiquan Shanghai menyang pelabuhan ho chi minh, Vietnam, sing menehi terobosan utama anyar ing pasar jaban rangkah kaiquan, perusahaan terkemuka ing industri pompa banyu . ...
    Waca liyane
  • Technical exchanges make kaiquan more progressive

    Tukaran teknis nggawe kaiquan dadi luwih maju

    Bubar iki, patokan pertukaran teknologi transformasi teknologi konservasi energi sumber daya konservasi energi kota kota guangxi resmi dibukak, rapat kasebut dipimpin dening wakil presiden asosiasi banyu lan saluran got guangxi mai xinfa, asosiasi ...
    Waca liyane
  • SKF is rooted in China and Shanghai Kaiquan is going global

    SKF bosok ing China lan Shanghai Kaiquan bakal global

    Ing tanggal 9 Mei 2018, Pak Tang yurong, wakil presiden senior klompok Svenska kullager-fabriken lan Presiden SKF Asia, lan Pak Wang wei, Presiden departemen penjualan industri SKF China ngunjungi Shanghai kaiquan atas jenenge klompok SKF. Pak Wang jian, wakil Presiden kaiqua ...
    Waca liyane