Sugeng rawuh ing situs web!

Ngemot jagad iki, Kaiquan nggawe terobosan anyar ing pasar jaban rangkah

Tanggal 3 Juli 2019, telung kontainer 40 kaki sukses dikirim saka kantor pusat kelompok kaiquan Shanghai menyang pelabuhan ho chi minh, Vietnam, sing menehi terobosan utama anyar ing pasar jaban rangkah kaiquan, perusahaan terkemuka ing industri pompa banyu .

111

Miturut rencana strategis klompok kasebut lan semangat pandhuane Presiden Lin, departemen bisnis luar negeri bakal ngetrapake sistem kemitraan sing dipercaya ing taun 2019. Ing sawetara wulan, sawetara mitra asing sing kuat wis menehi kontrak karo klompok kaiquan. Bubar, sawetara agen lan perusahaan kaiquan sing kuat nandatangani pesanan akeh. Liwat upaya kabeh kolega saka departemen bisnis jaban rangkah, pungkasane kita ngasilake woh-wohan sing subur ing musim panas sing panas!

Jumlah tandha agen umum Vietnam sisih kidul luwih gedhe, total 626 kasus, kalebu pompa stempel stainless steel, pompa limbah submersible lan pompa sentrifugal tahap siji, kabeh produk pesanan kanthi spesifikasi, wektu pangiriman cekak, lan karakteristik sarat kualitas tinggi, kanggo ngrampungake kumpulan pesanan iki, kanthi kualitas apik ing klompok perusahaan lan enem cabang, pabrik lan pabrik hefei ing provinsi zhejiang kanthi dhukungan saka para pimpinan lan kolega, kabeh departemen kudu metu, ngatur produksi kanthi tliti, utamane kolega garis depan njupuk inisiatif kerja ing lembur, ngolah lan nglumpuk kanthi tliti, penting banget kanggo hubungane tes lan pengepakan produk, sawise klompok perusahaan kerja sama karo saben departemen, Rampung pungkasan pesanan iki, wis sukses banget dipuji dening para pelanggan ing Vietnam.

fayun

Pangiriman pesanan akeh iki minangka wiwitan sing apik kanggo divisi bisnis manca negara ing pangembangan agen kunci jaban rangkah. Kaiquan bakal ngelingi misine lan ngupayakake nggawe jagad sing luwih jembar ing pangembangan pasar pompa jaban rangkah.


Wektu kiriman: Mei-12-2020