Sugeng rawuh ing situs web!

SKF bosok ing China lan Shanghai Kaiquan bakal global

Ing tanggal 9 Mei 2018, Pak Tang yurong, wakil presiden senior klompok Svenska kullager-fabriken lan Presiden SKF Asia, lan Pak Wang wei, Presiden departemen penjualan industri SKF China ngunjungi Shanghai kaiquan atas jenenge klompok SKF.

Pak Wang jian, wakil Presiden kelompok kaiquan, nampi tamu kanthi hangat lan nyritakake babagan proses pangembangan klompok kaiquan. Pak Wang ngancani para tamu kanggo ngunjungi omah pompa kaiquan lan platform awan cerdas lan nggawe perkenalan rinci. Loro-lorone negesake niat supaya luwih jero kerja sama.

Pak Lin kaiwen, ketua klompok kaiquan, mutusake kanggo nindakake kerja sama mendalam babagan masalah ing ngisor iki adhedhasar panggunaan merek dagang resmi sawise diskusi karo wakil klompok SKF:

1. Ngencengi kerjasama strategis lan nggedhekake kerja sama ing macem-macem produk, platform lan industri;

2. Ngiyatake komunikasi teknis, kalebu pangembangan produk anyar, upgrade produk lan ngoptimalake desain;

3. Nindakake kerjasama sing jero kanggo ngawasi kinerja peralatan puteran. Nggunakake cadangan ilmu kanggo kalorone pihak ing macem-macem bidang, gawe skema sing mutlak kanggo nyoba kinerja peralatan puteran sing ditrapake kanggo industri pompa China; Gunakake data amba lan cara pangolahan maya kanggo mbantu pelanggan entuk visibilitas lan prediksi kinerja peralatan puteran.

SKF minangka produsen bantalan bergulir paling misuwur ing donya, kanthi operasi ing 130 negara lan luwih saka 500 yuta bantalan sing diproduksi saben taun. Shanghai kaiquan, minangka perusahaan terkemuka ing industri pompa domestik, bakal nggawe upaya bebarengan karo SKF kanggo nggayuh prestasi sing luwih gedhe ing riset lan pangembangan produk, optimalisasi lan upgrade. Ayo ngenteni lan ndeleng!

741
743
742

Wektu kiriman: Mei-12-2020