Sugeng rawuh ing situs web!

Tukaran teknis nggawe kaiquan dadi luwih maju

Bubar iki, patemon pertukaran teknologi transformasi teknologi konservasi energi konservasi energi konservasi energi kota kota guangxi resmi dibukak, rapat kasebut dipimpin dening wakil presiden asosiasi banyu lan saluran got kota guangxi mai xinfa, sekretaris jenderal asosiasi zheng jiarong nggawe transformasi konservasi pidato lan energi sing penting mobilisasi. Shanghai kaiquan diundang kanggo melu pertukaran teknis, sing uga nguatake pemahaman kaiquan menyang departemen banyu.

Wang jian, wakil Presiden klompok kaiquan, ngenalake status quo pembangunan lan tata letak lan rencana kaiquan mbesuk menyang perusahaan banyu ing konferensi kasebut, lan utamane negesake maneh telung layanan gratis sing diwenehake dening klompok kaiquan menyang perusahaan banyu.

1. Nyedhiyakake solusi renovasi hemat energi kanggo perusahaan banyu kanthi gratis

Liwat riset lan pangembangan pompa nuklir, kaiquan wis nglumpukake pengalaman sing akeh. Sajrone telung taun kepungkur, dheweke nindakake upgrade lan pangembangan pompa sing digunakake ing tanduran banyu. Wis sukses nggawe pompa sedhot kanthi desain multi-point lan jembar zona efisiensi tinggi, laju aliran 70% nganti 120%, efisiensi dhuwur lan kavitasi sing sithik. Kajaba iku, kaiquan bisa nglumpukake 20 konsultan ahli ing klompok kasebut, 260 konsultan ahli pasokan banyu lan 600 perusahaan koperasi, lan nyedhiyakake solusi transformasi hemat energi profesional kanggo perusahaan pasokan banyu adhedhasar kalodhangan sumber daya sing kuwat. 

2. Akses platform cloud cloud manajemen cerdas Internet + gratis 

Miturut persyaratan kementerian perumahan lan pembangunan pedesaan-pedesaan, omah pompa nomer loro bakal ditindakake kanthi bertahap ing manajemen gabungan lan konstruksi gabungan, lan manajemen pompa dadi titik sing angel. Ing babagan iki, kaiquan nyedhiyakake akses gratis menyang platform cloud cerdas, lan produk pabrikan liyane uga bisa diakses kanthi nganyarke (biayane ora luwih saka 3.000 yuan / set).

Kaiquan bakal ngluncurake peralatan pompa cerdas lan pasokan banyu cerdas, saliyane fungsi manajemen data operasi data tradisional lan operasi, sistem kasebut nambahake pencocokan area sing efisien, peringatan kesalahan, peralatan manajemen siklus urip sing lengkap.

3. Gratis kanggo banyu tap kanggo nyediakake solusi renovasi kamar pompa banyu sekunder ing kutha kasebut

Sawise luwih saka 20 taun pengalaman ngrancang, pabrik, adol, operasi lan perawatan peralatan pasokan banyu, kaiquan duwe macem-macem peralatan pasokan banyu kayata jinis kothak tanpa tekanan negatif, jinis tank tanpa tekanan negatif, konversi frekuensi penuh integral digital, lsp, kanthi output tahunan 5000 set peralatan pasokan banyu, lan wis melu akeh proyek renovasi omah pam kutha. Ing kene kaiquan nyedhiyakake konsultasi teknis gratis menyang departemen banyu sing butuh negara, nindakake investigasi gratis babagan status quo kamar pompa awal, lan kerja sama karo departemen banyu kanggo ngatasi masalah lan kesulitan sing ana ing ruang pam komunitas lawas.

642
641
643

Wektu kiriman: Mei-12-2020