Sugeng rawuh ing situs web!
  • KXZ Series Slurry Pump

    Pompa Slurry Seri KXZ

    Kanthi resistensi abrasi sing luar biasa lan efisiensi tinggi, pompa bubur seri KXZ cocog banget kanggo transportasi bubur abrasif sing kuat kayata bubur bijih lan pabrik cuci batubara. Iki digunakake umume ing pertambangan, metalurgi, batu bara, tenaga listrik, bahan bangunan, industri kimia, konservasi banyu lan lapangan liyane.

  • KZJ Series Slurry Pump

    Pompa Slurry Seri KZJ

    Produk seri KZJ akeh digunakake ing metalurgi, pabrik baja, persiapan batubara, benefisiasi bijih, proyek desulfurisasi gas alumina lan flue lan sistem periferal. Umume digunakake kanggo ngangkut bubur abrasif sing ngemot partikel padat, kayata pompa tambang, transportasi macem-macem konsentrasi, tailing, ngilangi terak ing pembangkit listrik, ngilangi terak ing tanduran baja, transportasi lendir batu bara ing tanduran persiyapan batu bara, media abot, lsp. Konsentrasi bobot bubur bisa nganti 45% lesung lan 60% bubur bijih.

  • Compressors

    Kompresor

    Produk iki digunakake ing sektor industri kayata papermaking, rokok, apotek, nggawe gula, tekstil, panganan, metalurgi, pengolahan mineral, penambangan, cuci batubara, pupuk, penyulingan minyak, industri kimia, tenaga listrik lan elektronik. Digunakake kanggo penguapan vakum, konsentrasi vakum, pengambilan vakum maneh, impregnasi vakum, pangatusan vakum, peleburan vakum, reresik vakum, penanganan vakum, simulasi vakum, pamulihan gas, distilasi vakum lan proses liyane, digunakake kanggo pompa ora larut ing banyu, ora ngemot gas partikel padhet nggawe sistem pompa dadi vakum. Amarga nyedhot gas isotermal sajrone proses kerja. Ora ana permukaan logam sing digosok ing pompa, mula cocog banget kanggo mompa gas sing gampang kukus lan njeblug utawa bosok nalika suhu mundhak.

  • 2BEK Vacuum Pump

    Pompa Vakum 2BEK

    Produk umume digunakake ing pembuatan kertas, rokok, farmasi, gula, tekstil, panganan, metalurgi, pangolahan mineral, penambangan, cuci batubara, pupuk kimia, penyulingan minyak, sektor industri kimia kayata teknik, listrik lan elektronik.

    ● Industri tenaga listrik: ngilangi abu tekanan tekanan, desulfurisasi gas flue

    ● Industri pertambangan: ekstraksi gas (pompa vakum + pemisah banyu-jinis tangki), filtrasi vakum, flotasi vakum

    ● Industri petrokimia: pemulihan gas, distilasi vakum, kristalisasi vakum, adsorpsi ayunan tekanan

    ● Industri kertas: Penyerapan lembab vakum lan dehidrasi (pemisah gas-banyu pra-tank + pompa vakum)

    ● Sistem vakum ing industri tembakau

  • 2BEX Vacuum Pump

    Pompa Vakum 2BEX

    Produk iki digunakake ing sektor industri kayata papermaking, rokok, apotek, nggawe gula, tekstil, panganan, metalurgi, pengolahan mineral, penambangan, cuci batubara, pupuk, penyulingan minyak, industri kimia, tenaga listrik lan elektronik. Digunakake kanggo penguapan vakum, konsentrasi vakum, pengambilan vakum maneh, impregnasi vakum, pangatusan vakum, peleburan vakum, reresik vakum, penanganan vakum, simulasi vakum, pamulihan gas, distilasi vakum lan proses liyane, digunakake kanggo pompa ora larut ing banyu, ora ngemot gas partikel padhet nggawe sistem pompa dadi vakum. Amarga nyedhot gas isotermal sajrone proses kerja. Ora ana permukaan logam sing digosok ing pompa, mula cocog banget kanggo mompa gas sing gampang kukus lan njeblug utawa bosok nalika suhu mundhak.