Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Sentrifugal vertikal Stage Single sing ditambah karo KQL

Aplikasi sing Cocog:

Model KQL yaiku pompa sentrifugal vertikal tahap siji sing dipasang langsung. Iki biasane digunakake kanggo sistem AC lan dadi panas. Perancangan struktur sing unik menehi kaluwihan linuwih lan efisiensi tinggi.


Parameter Makarya:

  • Alur: 8-1400m3 / h
  • Kepala: Maksimum 127m
  • Suhu cair: -10 ~ 80 ℃ 80 ~ 120 ℃
  • Suhu sekitar biasane: 40 ℃
  • Kacepetan puteran: 980, 1480 lan 2960r / min
  • Yen sampeyan duwe kabutuhan khusus: aja ragu-ragu hubungi perusahaan kita.
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Sentrifugal Tahap Single KQL / KQW (1)

    Keuntungan KQL:

    Dhiameter outlet lan diameter inlet padha

    Bantalan SKF, merek sing misuwur kanthi internasional, luwih stabil ing operasi.

    IP 55 struktur tertutup sing nyegah bledug, gulung banyu, udan saka motor.

     

    Efisiensi tinggi:

    Segel mekanik bermutu nggawe manawa ora ana kebocoran, umure dawa.

    Nganggo model konservasi banyu optimal modern.

    Efisiensi dhuwur motor asinkron telung fase.

    ssc (1)
    ssc (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 8.KQL、KQW Series Single Stage Centrifugal Pump technical drawings_01 8.KQL、KQW Series Single Stage Centrifugal Pump technical drawings_00

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita