Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Kasus Pamisah KQSN

Aplikasi sing Cocog:

Pasokan banyu sing akeh, bangunan perlindungan geni, sirkulasi banyu AC pusat, pasokan banyu sirkulasi banyu ing sistem rekayasa, sirkulasi banyu Pendingin, pasokan banyu ketel, pasokan lan got banyu industri, Irigasi, tanduran banyu, tanduran kertas, pembangkit listrik, termal tanduran listrik, tanduran baja, tanduran kimia, proyek konservasi banyu, pasokan banyu ing wilayah irigasi, lan liya-liyane.

Kajaba iku, panggunaan bahan tahan korosi utawa tahan aus bisa ngangkut banyu limbah industri, banyu laut, lan banyu udan sing ngemot padatan sing ditanggepi.


Parameter Makarya:

  • Alur: 68-6276m3 / h
  • Kepala: 9-306m
  • Diameter inlet lan outlet: 150-600mm
  • Suhu cair: -120 ~ 80 ℃
  • Suhu sekitar biasane: 40 ℃
  • Kacepetan puteran: 740, 990, 1480 lan 2960r / min
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Kasus Pamisah Seri KQSN (S / W)

    Kaluwihan KQSN:

    Akeh kurva kinerja

    Spektrum sing luas kanggo varian materi standar lan khusus

    Poros disegel nganggo segel pengepakan utawa segel mekanik

    Jangkauan aksesoris lengkap

     

    Bisa dipercaya:

    Bantalan SKF, merek sing misuwur kanthi internasional, luwih stabil ing operasi.

    Segel pengepakan lan segel mekanik bisa diganti karo struktur umum, nyuda biaya pangopènan lan nyuda kerugian produksi.

    Bantalan sing kuat lan poros sing kaku njamin operasi sing lancar kanthi tingkat geter sing kurang lan umur bantalan, poros lan segel poros dawa.

    Cara ngitung mekanik cair CFD bisa njamin efisiensi paling dhuwur ing industri lan nilai NPSH paling apik.

     

    Standar:

    KQSN tundhuk karo standar ISO2548C, GB3216C, GB / T5657.

    KQSN tundhuk karo standar CE.

    KQSNSW-Double-Suction-Pumpφ150-φ6008(N)
    KQSNSW-Double-Suction-Pumpφ150-φ60012(N)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • kqsnn-6 kqsnn-1 kqsnn-2 kqsnn-3 kqsnn-4 kqsnn-5

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita