Sugeng rawuh ing situs web!

Sumbu sing bisa direndhem, Pompa Aliran Campuran

Aplikasi sing Cocog:

Utamane cocog kanggo pasokan banyu kutha, proyek pengalihan banyu, sistem pembuangan limbah kutha, proyek perawatan limbah, saluran pembangkit listrik, pasokan banyu lan saluran banyu, transfer banyu hub jaringan banyu, irigasi got, budidaya, lsp.

Pompa aliran campuran sing bisa direndhem duwe efisiensi tinggi lan kinerja kavitasi sing apik. Cocog kanggo acara sing ngalami fluktuasi tingkat banyu gedhe lan sarat endhas sing luwih dhuwur. Kepala panganggone ngisor 20 meter.


Parameter Makarya:

  • Alur: 460-90000m3 / h
  • Kepala: Nganti 22m
  • Suhu cair: < 40ºC
  • Nilai PH: 5 ~ 9
  • Bisa ngeterake banyu resik lan limbah entheng: lan partikel maksimum sing lumaku ora luwih saka 100mm
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Axial Submersible Seri ZQHQ, Pompa Aliran Campuran

    Axial sing bisa direndhem, Campuran Fkurang Kelebihan Pump:

    1. Adaptasi dhuwur

     (1) Bisa ngeterake banyu resik lan banyu sing reget ringan, kanthi suhu media nganti 40 ℃ lan nilai PH 4-10; Dhiameter maksimum partikel sing bisa dilewati yaiku 100mm.

    (2) Aplikasi: pasokan banyu kutha, proyek pengalihan, sistem pembuangan limbah kutha, sistem perawatan limbah, sistem saluran pembuangan listrik, pasokan banyu lan saluran kanggo dermaga, pangalihan hub jaringan banyu, irigasi lan got, budidaya lan liya-liyane. Pompa aliran aksial sing bisa direndhem kanthi efisiensi tinggi lan kinerja anti-kavitasi sing apik, cocog kanggo acara kanthi variasi tingkat banyu sing gedhe lan endhas dhuwur, umume ana ing sangisoré 20m.

     

    2. Kurang investasi ing pompa, lan gampang operasi lan manajemen

    (1) Pompa kasebut bisa digunakake ing njero banyu, butuh konstruksi bumi lan rekayasa struktural ing bangunan stasiun pompa uga area instalasi sing kurang. Akibate, biaya konstruksi bisa dikurangi 30-40%

    (2) Integrasi motor lan pompa ngirit wektu lan prosedur perakitan kerja ing situs 'mekanisme transmisi motor - pusat sumbu pompa', saengga gampang dipasang ing situs.

    (3) Manajemen sing gampang, lan manajemen lan operasional sing murah.

    (4) Gampang dioperasikake kanthi kontrol remot lan otomatis.

    (5) Swara sithik, tanpa area suhu dhuwur ing stasiun pompa; njamin lingkungan operasi kanthi apik; stasiun pompa kanthi lemah bisa dibangun miturut syarat, supaya bisa njaga gaya lingkungan lan fitur ing lemah.

    (6) Pilihan paling apik kanggo ngatasi masalah pencegahan banjir kanggo motor sing dipasang ing pompa sing ana ing sadawaning kali lan tlaga kanthi fluktuasi tingkat banyu sing gedhe. Kajaba iku, kanthi nyimpen sumbu dawa lan bantalan tengah antarane motor lan pompa, unit kasebut bisa mlaku luwih stabil lan andal.

     

    3. Keandalan sing dhuwur, ora ana geter, lan swara kurang

    (1) Kanthi model hidrolik sing apik banget, jamin persyaratan kinerja pangguna. Obrolan karo model tradisional sing bisa dipilih para pangguna. Ana seri pompa kasebut, sing nduweni sawetara efisiensi tinggi, penerapan kahanan kerja sing beda, efisiensi energi sing dhuwur, lan biaya operasional sing murah.

     (2) Segel mekanik dobel utawa telung nyegah bocor. Bantalan tikaman khusus sing cukup pelumas kanthi desain struktur sing cukup lan umur dawa digunakake.

     (3) Kanthi isolasi Kelas F, lan dilengkapi proteksi suhu, pemantauan, sensor kebocoran lan unit peringatan liyane.

     (4) Kanthi kahanan adhem sing apik amarga bisa direndhem ing banyu, Operasi stabil kanthi geter minimal, lan swara kurang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sumbu Tenggelam, Diagram Struktur Pompa Alur Campuran

    1

    Axial sing bisa direndhem, Diagram Spektrum Pompa Aliran Campuran lan Deskripsi

    2

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk