Sugeng rawuh ing situs web!
  • Submersible Sewage Pump(>30Kw)

    Pompa Limbah Nyelam (> 30Kw)

    Iki digunakake utamane kanggo rekayasa kota, bangunan, pembuangan industri lan perawatan limbah kanggo mbuwang limbah, banyu limbah lan banyu udan sing ngemot bahan padhet lan serat terus-terusan.

     

  • Vertical Sewage Pump

    Pompa Limbah Vertikal

    Seri WL pompa limbah vertikal cilik umume digunakake ing teknik kota, konstruksi bangunan, limbah industri lan perawatan limbah. Iki bisa digunakake kanggo mbuwang limbah, banyu limbah, banyu udan lan limbah kutha sing ngemot partikel padhet lan macem-macem serat dawa.

  • Mincing Submersible Sewage Pump

    Pompa Limbah Tenggelam Mincing

    Pompa limbah submersible WQ / ES ringan utamane digunakake ing teknik kota, konstruksi bangunan, limbah industri lan acara perawatan limbah kanggo mbuwang limbah, banyu limbah lan banyu udan sing ngemot padatan lan serat cekak.

  • Mincing Submersible Sewage Pump

    Pompa Limbah Tenggelam Mincing

    Pompa limbah submersible WQ / ES ringan utamane digunakake ing teknik kota, konstruksi bangunan, limbah industri lan acara perawatan limbah kanggo mbuwang limbah, banyu limbah lan banyu udan sing ngemot padatan lan serat cekak.

  • Submersible Sewage Pump(11-22Kw)

    Pompa Limbah Nyelam (11-22Kw)

    Umume digunakake kanggo tanduran pangolahan limbah, pompa pengangkat limbah kotamadya, gaweyan banyu, got banyu lan irigasi, proyek pengalihan banyu, stasiun pompa terintegrasi, lsp.

  • Submersible Sewage Pump(0.75-7.5Kw)

    Pompa Limbah Rendhem (0.75-7.5Kw)

    ● Teknik kutha

    ● Konstruksi bangunan

    ● limbah industri

    ● Acara perawatan limbah kanggo mbuwang limbah

    ● Banyu limbah lan banyu udan sing ngemot padatan lan serat cekak

  • Submersible Axial,Mixed Flow Pump

    Sumbu sing bisa direndhem, Pompa Aliran Campuran

    Utamane cocog kanggo pasokan banyu kutha, proyek pengalihan banyu, sistem pembuangan limbah kutha, proyek perawatan limbah, saluran pembangkit listrik, pasokan banyu lan saluran banyu, transfer banyu hub jaringan banyu, irigasi got, budidaya, lsp.

    Pompa aliran campuran sing bisa direndhem duwe efisiensi tinggi lan kinerja kavitasi sing apik. Cocog kanggo acara sing ngalami fluktuasi tingkat banyu gedhe lan sarat endhas sing luwih dhuwur. Kepala panganggone ngisor 20 meter.