Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Limbah Rendhem (0.75-7.5Kw)

Aplikasi sing Cocog:

● Teknik kutha

● Konstruksi bangunan

● limbah industri

● Acara perawatan limbah kanggo mbuwang limbah

● Banyu limbah lan banyu udan sing ngemot padatan lan serat cekak


Parameter Makarya:

  • ● Alur: 5-150m3 / h
  • ● Kepala: Nganti 42m
  • ● Suhu Cairan: < 40ºC
  • ● Kapadhetan Cairan: ≤1050kg / m3
  • ● Nilai PH: 4 ~ 10
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Pompa Kumbah Rendhem Cilik Seri WQ / EC

    WQ / EC Keuntungan Pompa Limbah Cilik:

    1. Awak pompa lan impeller sing dipilih

    Teknologi CAD digunakake kanggo ngowahi desain kanthi bola-bali, saengga awak pompa lan impeller dicocogake kanthi optimal, lan serat lan lebu gampang dilewati tanpa dijerat lan dicekal. Impeller imbang banget, saengga pompa duwe geter lan operasi stabil sing sithik.

    wx_camera_1615273142699

    2. Motor submersible sing bisa dipercaya banget

    Motor submersible sing dirancang khusus lan diproduksi nduweni level proteksi IP68 lan stator winding yaiku insulasi kelas F. Amarga efek adhem sing apik kanggo operasi selam lan suhu sithik sing nduwurke tumpukan, motor luwih awet.

     

    3. Motor duwe panyegelan ketat lan pengawasan ketat

     

    4. Konfigurasi bantalan sing bisa dipercaya

    Bantalan bal alur jero merek terkenal dipilih, sing duwe wates momotan sing cukup kanggo njamin operasi produk sing bisa dipercaya.

    mmexport1613981831208

    5. Fungsi nyampur jet

    Bolongan campuran jet dibukak ing awak pompa. Nalika pompa mlaku, banyu tekanan ing pompa nggawe jet kecepatan tinggi liwat bolongan jet kanggo aduk sing kuat, saengga akeh pengotor ditundha, di sedot dening pompa lan dibuwang. Ora ana udan sing dibentuk ing wilayah sing luwih gedhe, sing luwih apik tinimbang aduk mekanik ing port sedhot pompa.

    05d287cebe475c699126ccd076ef5ee3
    mmexport1613981913869

    6. Piranti proteksi

    Unsur proteksi panas banget dipasang ing gulungan motor. Nalika suhu nduwurke tumpukan ngluwihi suhu sing ditemtokake, elemen proteksi sing panas banget bakal nguripake lampu indikator "overheating" liwat kabinet kontrol listrik lan kanthi otomatis mati. Elingi operator supaya mriksa kanggo ngerteni sebab-sebab sing nyebabake overheating motor. Sawise suhu mudhun nduwurke tumpukan, elemen proteksi overheating kanthi otomatis bakal disetel maneh, lan motor bisa urip. Nanging, iki ora kudu diuripake nganti overheating nduwurke tumpukan diilangi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Diagram lan Deskripsi Spektrum Pompa Limbah Cekungan WQ / ECWQEC Series Small Submersible Sewage Pump

     

    Diagram Struktur Pompa Sewage Cilik WQ / EC

    Submersible-Sewage-Pump0.75-7.5Kw1

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk