Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Limbah Nyelam (11-22Kw)

Aplikasi sing Cocog:

Umume digunakake kanggo tanduran pangolahan limbah, pompa pengangkat limbah kotamadya, gaweyan banyu, got banyu lan irigasi, proyek pengalihan banyu, stasiun pompa terintegrasi, lsp.


Parameter Makarya:

  • Alur: 40-1150m3 / h
  • Nganti 62m: Nganti 62m
  • Suhu cair: < 40ºC
  • Kapadhetan Cairan: ≤1 050 kg / m3
  • Nilai PH: 4 ~ 10
  • Tingkat cairan ora kudu luwih murah tinimbang: Simbol "▽" ditampilake ing diagram dimensi instalasi
  • Pompa ora bisa digunakake kanggo ngatasi: cairan kanthi korosi kuat utawa partikel padhet
  • Dhiameter padatan ing cairan ora luwih saka 80% ukuran saluran aliran minimum pompa: Dawane cairan cairan kudu luwih cilik tinimbang diameter debit
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    WQ (11-22kw) Seri Sewer Pump

    WQ (11-22kW) Kauntungan Pump Submersible

    1. Teknologi Inovatif kanthi desain hidrolik-bukti unik kanggo pompa perawatan limbah

     

    2. Desain segel pompa banyu unik kanggo pompa jangka panjang sing bisa dipercaya.

    Pilih segel mekanik merek Burgmann, Bahan samping Pump yaiku WC Vs WC bisa nggawe urip mlaku luwih dawa.

     

    3. Teknologi pembersih otomatis segel mekanik.

    Rong segel dipasang ing seri lan alur spiral khusus utawa kesenjangan cilik diadopsi ing tutup pompa kanggo nyegah desen kontena soild ing sekitar segel mekanik lan kanthi mangkono njamin performane sing stabil

     

    4. Ekstensi poros cendhak.

    Ekstensi poros cendhak nduweni kekuatan sing kuat lan resistensi sing luwih apik tumrap rusak

     

    5. Bantalan tugas berat

    Kanthi desain bearig tugas abot, Umur layanan minimal udakara 100.000hr kanggo bantalan

     

    6. Desain keandalan motor submersible

    Motor kelas insulasi H (ditrapake kanggo 180ºC) kanggo ningkatake keandalan lan resistensi gulung menyang suhu sing luwih dhuwur.

     

     

    7. Desain instalasi pompa universal

    Mode instalasi macem-macem, kalebu instalasi jinis kopling otomatis. Pompa lan pipa stopkontak disambungake liwat kursi pipa stopkontak piranti kopling. Ora nganggo fasteners konvensional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Diagram Struktur Pompa Submersible 11kW-22kW

    WQ11-22KW-Series-Submersible-Pump1

     

    WQ (11-22kW) Diagram lan Deskripsi Pompa Submersible

    WQ11-22KW-Series-Submersible-Pump2

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita