Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Limbah Nyelam (> 30Kw)

Aplikasi sing Cocog:

Iki digunakake utamane kanggo rekayasa kota, bangunan, pembuangan industri lan perawatan limbah kanggo mbuwang limbah, banyu limbah lan banyu udan sing ngemot bahan padhet lan serat terus-terusan.

 


Parameter Makarya:

  • Alur: 120-12000m3 / h
  • Kepala: Nganti 86m
  • Suhu cair: < 40ºC
  • Kapadhetan Cairan: ≤1 050 kg / m3
  • Nilai PH: 4 ~ 10
  • Tingkat cairan ora kudu luwih murah tinimbang: Simbol "▽" ditampilake ing diagram dimensi instalasi
  • Pompa ora bisa digunakake kanggo ngatasi: cairan kanthi korosi kuat utawa partikel padhet
  • Dhiameter padatan ing cairan ora luwih saka 80% ukuran saluran aliran minimum pompa: Dawane cairan cairan kudu luwih cilik tinimbang diameter debit
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    WQ (30kw +) Pompa Sewer Rangkaian Seri

    WQ (P ≥30kW) Kelebihan lan Fitur Pompa Submersible

    1. Pompa banyu sing cerdas, ngawasi jarak jauh awan

    Pompa sensor geter terpadu internal, ngawasi kabeh operasi pompa, lan bisa ditampilake data real-time liwat kabinet kontrol cerdas, alarm utawa mungkasi operasi otomatis. Sanalika, operasi pemantauan jarak jauh lan platform pangopènan Shanghai kaiquan cerdas maya bisa mlebu kanggo ngawasi lan operasi lan operasi pangopènan.

     

    2. Desain hidrolik non-overload unik, teknologi inovatif pompa perawatan limbah, konsep desain inovatif model hidrolik non-overload efisiensi tinggi, uga desain kapasitas pompa limbah.

    3. desain segel pompa asli, priksa segel operasi jangka panjang sing bisa dipercaya kanggo mesthekake yen growong stator ora ngrusak motor.

    4. Segel mekanik sing apik

    Segel mekanik borgmann sing diimpor diadopsi, bahan segel pompa yaiku silikon karbida menyang karbida tungsten, nyedhiyakake resistensi nyandhang maksimal, lan umur layanan desain segel kepala pompa yaiku 15000 jam teknologi pembersih mandiri segel Mekanik. Loro mekanik segel dipasang ing seri.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • WQ (P≥30kW) Keterangan pompa submersible seri

    WQ11-22KW-Series-Submersible-Pump3

     

    WQ (30kW lan ndhuwur) Diagram lan Deskripsi Pompa Submersible

    WQ11-22KW-Series-Submersible-Pump4 WQ11-22KW-Series-Submersible-Pump5

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita