Sugeng rawuh ing situs web!

Kemampuan Tes

ta1

Tempat Tidur Tes Pompa No.1 ing Asia

Kapasitas banyu 13000m3

Kemampuan kanggo nyoba diameter pompa gedhe 4,5 meter

Voltase motor sing diukur 10 KV

Daya maksimal 15000 KW

 Dadi kasur uji pompa paling gedhe ing negara kasebut sawise rampung

Investasi: USD 30 yuta

Wektu rampung: wulan Juni 2013

Tanggal 15 Februari 2014 lumantar identifikasi bench test

Kanggo test pump model, tekan level maju ing jagad.

Akurasi komprehensif 0,25%

Investasi: USD 6 yuta

Wektu rampung: Mei 2014

ta2
ta3

Amben tes kejut termal

Nglakoni kabeh kejutan termal sekunder, pompa tes impurity;

Investasi: USD 4,5 yuta

Wektu rampung: ing wulan Juli 2010

Tempat tidur Tes Pompa Submersible Paling gedhe ing Asia

Daya Tes Motor Maksimum 9.000 kW

Kapasitas Pangujian Maksimum 15m3 / s

Ambane Kolam renang Tes 20 m

ta4
ta5

Tempat Tidur Tes KQ # 19

ta6

Tempat Tidur Tes KQ # 23