Sugeng rawuh ing situs web!
  • HD Series Vertical Diagonal Flow Pump

    Pompa Aliran Diagonal Vertikal Seri HD

    Iki umume digunakake ing pompa pendinginan pembangkit listrik tenaga listrik, pompa sirkulasi banyu laut ing tanduran desalinasi, pompa penguapan kanggo gas alam cair, lsp. Uga bisa digunakake kanggo pasokan banyu lan gotase ing kutha-kutha, tambang industri lan lahan pertanian.

  • LDTN/KNL Type Barrel Condensate Pump

    Pompa kondensat Jinis LDTN / KNL

    Iki umume digunakake ing pompa pendinginan pembangkit listrik tenaga listrik, pompa sirkulasi banyu laut ing tanduran desalinasi, pompa penguapan kanggo gas alam cair, lsp. Uga bisa digunakake kanggo pasokan banyu lan gotase ing kutha-kutha, tambang industri lan lahan pertanian.

  • 1200-1600 ZLB,HLB Vertical Axial Flow Pump,Mixed Flow Pump

    1200-1600 ZLB, Pompa Aliran Axial Vertikal HLB, Pompa Aliran Campuran

    Pasokan lan got banyu industri industri lan penambangan, teknik kota, perawatan limbah. Sirkulasi lan nganyarke banyu nganggo baja, metalurgi, pembangkit listrik, pembuatan kapal, tanduran banyu, lsp. Proyek konservasi banyu lan pamrentah kali. Irigasi lahan pertanian, akuakultur, peternakan uyah, lsp.

  • 800-1000 ZLB,HLB Vertical Axial Flow Pump,Mixed Flow Pump

    800-1000 ZLB, HLB Vertical Axial Flow Pump, Campuran Pompa Aliran

    Pasokan lan got banyu industri industri lan penambangan, teknik kota, perawatan limbah.

    Sirkulasi lan nganyarke banyu nganggo baja, metalurgi, pembangkit listrik, pembuatan kapal, tanduran banyu, lsp.

    Proyek konservasi banyu lan pamrentahan kali.

    Irigasi lahan pertanian, akuakultur, peternakan uyah, lsp.

  • 350-700 ZLB,HLB Vertical Axial Flow Pump,Mixed Flow Pump

    350-700 ZLB, Pompa Aliran Axial Vertikal HLB, Pompa Aliran Campuran

    Pasokan lan got banyu industri industri lan penambangan, teknik kota, perawatan limbah

    Sirkulasi lan nganyarke banyu nganggo baja, metalurgi, pembangkit listrik, pembuatan kapal, tanduran banyu, lsp.

    Proyek konservasi banyu lan pamrentahan kali.

    Irigasi lahan pertanian, akuakultur, peternakan uyah, lsp.