Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Limbah Vertikal

Aplikasi sing Cocog:

Seri WL pompa limbah vertikal cilik umume digunakake ing teknik kota, konstruksi bangunan, limbah industri lan perawatan limbah. Iki bisa digunakake kanggo mbuwang limbah, banyu limbah, banyu udan lan limbah kutha sing ngemot partikel padhet lan macem-macem serat dawa.


Parameter Makarya:

  • Alur: 10-4500m3 / h
  • Kepala: Nganti 54m 3. Suhu Cair < 80ºC ,
  • Kapadhetan Cairan: ≤1 050 kg / m3
  • Nilai PH: 5 ~ 9
  • Tingkat cairan ora kudu luwih murah tinimbang: Simbol "▽" ditampilake ing diagram dimensi instalasi.
  • Pompa ora bisa digunakake kanggo nangani cairan kanthi korosi kuat utawa partikel padhet .:
  • Dhiameter padatan ing cairan ora luwih saka 80% ukuran saluran aliran minimum pompa: Dawane cairan cairan kudu luwih cilik tinimbang diameter debit.
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    WL (7.5kw-) Seri Pompa Limbah Vertikal CN

    WL (11kw +) Seri Pompa Limbah Vertikal CN

    Keuntungan Pompa Kumbahan Vertikal:

    1. Desainer impeller saluran dobel, awak pompa sing wiyar, gampang dilewati benda padhet, serat ora gampang digandheng, paling cocog kanggo kreta limbah.

    2. Kamar panyegelan nganggo desain struktur spiral, sing bisa nyegah kotoran ing limbah supaya ora mlebu segel mesin nganti tartamtu; Sanalika, kamar panyegelan dilengkapi piranti katup knalpot. Sawise pompa diwiwiti, udhara ing ruangan panyegelan bisa diilangi kanggo nglindhungi segel mekanik.

    3. Pompa duwe struktur vertikal, sing ngenggoni area cilik; Impeller dipasang langsung ing poros motor, tanpa kopling, pompa ukurane cekak, struktur sing gampang, gampang dijaga; Konfigurasi bantalan sing wajar, cantilever impeller cendhak, struktur keseimbangan gaya aksial sing unggul, nggawe bantalan lan segel mekanik luwih dipercaya, lan pompa mlaku kanthi lancar, swara geter mung sithik.

    4. Pompa dipasang ing ruangan pompa garing supaya gampang dirawat.

    5. Miturut kabutuhan pangguna, bisa dilengkapi lemari kontrol listrik lan saklar float level cair, sing ora mung bisa ngontrol wiwitan lan mandegake pompa kanthi otomatis miturut pangowahan level cairan, tanpa pengawasan khusus , nanging uga njamin operasi motor sing aman lan andal, sing trep banget digunakake.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Diagram Struktur Pompa Kumbahan Vertikal

    Vertical Sewage Pump_1

     

    Diagram Spektrum Pompa Kumbahan Vertikal

    Vertical Sewage Pump_2 Vertical Sewage Pump_3

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita