Sugeng rawuh ing situs web!

Peralatan Panyedhiya Air KQGV (Pump Booster)

Aplikasi sing Cocog:

Umume digunakake ing bangunan, komunitas, omah, rumah sakit, sekolah, bandara, department store, hotel, bangunan kantor lan liya-liyane.


Parameter Makarya:

  • Alur: 5-135 m3 / h
  • Kepala: 20-140m
  • Suhu sekitar biasane: 40 ℃
  • Dhuwur: luwih murah tinimbang 1000m.
  • Detail Produk

    Gambar Teknis

    Tag Produk

    Peralatan Panyedhiya Banyu Seri KQGV

    Katrangan singkat:

    Peralatan pasokan banyu sing bisa diatur kanthi frekuensi digital KQGV digital duwe akeh kaluwihan. Kayata pasokan banyu sing aman, operasi sing dipercaya, ngirit banyu lan sanitasi, efisiensi lan hemat energi sing dhuwur, kontrol pemantauan cerdas.

    Akaluwihan saka KQGV:

    Efisiensi tinggi lan hemat energi

    ● Teknologi konversi frekuensi lengkap

    ● Teknologi variabel aliran lan tekanan

    ● Motor efisiensi dhuwur

    ● Diameter inlet lan ekspansi diameter outlet

    Hkualitas apik

    ● Proteksi IP55 kabinet kontrol, konverter frekuensi.

    ● Sistem PLC aktif lan siyaga dobel, operasi bisa luwih aman.

    ● Standar Desain Jerman Rittal.

    ● Lapisan resin epoksi tahan korosi.

    Safe

    Platform manajemen jarak jauh, platform awan Kaiquan. Pemantauan wektu nyata bisa ditindakake. Yen KQGV duwe masalah, bisa langsung mandheg digunakake. Bisa nyegah peralatan saka broking.

     

    033
    O49A9349A


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 10.KQGV-Series-Water-Supplier-Equipment-technical-drawings_001 10.KQGV-Series-Water-Supplier-Equipment-technical-drawings_011

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita