Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Firefighting Series XBD Series kaping pindho

Aplikasi sing Cocog:

Seri pompa kebakaran nyedhot dobel listrik XBD minangka produk sing digawe dening perusahaan miturut permintaan pasar. Kinerja lan kondisi teknis nyukupi persyaratan pompa kebakaran GB 6245 standar nasional.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Pompa Firefighting Series XBD Series kaping pindho

223-1

Pambuka:

Seri pompa kebakaran nyedhot dobel listrik XBD minangka produk sing digawe dening perusahaan miturut permintaan pasar. Kinerja lan kondisi teknis nyukupi persyaratan pompa kebakaran GB 6245 standar nasional. Produk kasebut wis diuji dening pusat pengawasan lan uji coba kualitas persiapan perlindungan kebakaran nasional, lan lulus penilaian produk anyar ing Shanghai, lan entuk sertifikat persetujuan produk perlindungan geni Shanghai.

Seri pompa kebakaran nyedhot dobel listrik XBD nduweni spesifikasi aliran lan tekanan sing padhet, distribusi spektrum jinis lebar lan kapadhetan dhuwur. Voltase motor duwe macem-macem pilihan 380V, 6000V lan 10000v, sing luwih bisa adaptasi karo permintaan geni lan pilihan desain lantai lan resisten pipa sing beda.

Produk set seri XBD tingkat listrik mbukak pompa kebakaran nyedhot dobel tekan level paling dhuwur ing njero negeri, kanthi struktur sing cukup, swara kurang, kinerja sing apik, operasi sing bisa dipercaya lan kaluwihan liyane.

Kahanan operasi:

Kacepetan: 1480/2960 rpm

Tegangan: 380V, 6KV, 10KV

Diameter: 150 ~ 600mm

Suhu cair: ≤ 80 ℃ (banyu resik)

Kapasitas kapasitas: 30 ~ 600 L / S

Kisaran tekanan: 0,32 ~ 2,5 Mpa

Maksimum tekanan sedhot: 0,4 Mpa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita