Sugeng rawuh ing situs web!

Pompa Pemadam Kebakaran Sumbu Vertikal Seri XBD

Aplikasi sing Cocog:

Pompa pemadam kebakaran poros sumbu vertikal XBD minangka pompa geni desain sing dioptimalake adhedhasar pompa poros dawa LC / X vertikal asli, kanthi dhasar ningkatake kinerja lan keandalan keamanan pompa, sing cocog banget kanggo pasokan banyu geni kendaraan. tanduran.


Parameter Makarya:

Detail Produk

Tag Produk

Pompa Pemadam Kebakaran Sumbu Vertikal Seri XBD

224-1

Pambuka:

Pompa pemadam kebakaran poros sumbu vertikal XBD minangka pompa geni desain sing dioptimalake adhedhasar pompa poros dawa LC / X vertikal asli, kanthi dhasar ningkatake kinerja lan keandalan keamanan pompa, sing cocog banget kanggo pasokan banyu geni kendaraan. pabrik perusahaan kondisi operasi. Kinerja lan kondisi teknis pompa kasebut memenuhi standar nasional pompa kebakaran (GB / T 6245-2006). Produk kasebut wis dites dening pusat pengawasan lan pengujian kualitas peralatan kebakaran nasional, lan lulus penilaian produk anyar ing Shanghai, lan entuk sertifikat persetujuan produk geni ing Shanghai.

Kahanan operasi:

Kacepetan: 1475/2950 rpm

Kapasitas kapasitas: 10 ~ 200 L / S

Suhu cair: ≤ 60 ℃ (banyu resik utawa cairan sing padha)

Kisaran tekanan: 0,3 ~ 1,22 Mpa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita